Bildirim
yeni araç
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende 2006 corolla hatcback var aracı sıfır aldım araç 158.000 km de daha motorda tık yok yani o kadar memnunum fakat her toyota böyle iyi değil corolla ların bazıları türkiyede üretildi bazıları avrupada benimki avrupa üretimi . aracımdan o kadar memnundum ki gittim sıfırını almak istedim corolla hatcback lerin sıfırı auris diye üretildiği için 48.000 tl ye 2013 auris aldım türk malıymış araba harbiden berbat satmak istedim fakat 45 bile etmiyomuş satamıyorum yani mecbur diğer corollayı satcam istersen aracı sana verebilirim. -
Sen galericimisin anil 92 bmw 2006 corolla 2013 auris satmaya calisiyirsun da Allah daha cok versinde binici adamda uc araba olmaz ki :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 5 aydır araştırıyorum arbalar konusunda auris ve avenssis bana göre fazla tutulmuyor
onun için corolla
nekadar istiyosun anil-full
benim bütce 20 ila 26 arasında -
quote:
Orijinalden alıntı: melih3688
Sen galericimisin anil 92 bmw 2006 corolla 2013 auris satmaya calisiyirsun da Allah daha cok versinde binici adamda uc araba olmaz ki :)
Ne diyon sen benim galeriler zincirim var kardeş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sederol
bende 5 aydır araştırıyorum arbalar konusunda auris ve avenssis bana göre fazla tutulmuyor
onun için corolla
nekadar istiyosun anil-full
benim bütce 20 ila 26 arasında
kardes sen piyasayı arastır 20 26 ya dizel triptonik full bulamazsın -
bende benzinli arıyorum kardeşim ben kullananmam triptonik biz alışmışız düz olcak bakalım
nasip ama bursada bir kaç yere baktım iyi ama birazdaga bakmam lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: sederol
arkadaşlar yeni araba almayı düşünüyorum toyota corolla
nasıl araba 2003 yada 2005 arası kullananlar lütfen birkaç sy yazın
Abimde 2005 Corolla Hb sol var. Km orjinal 45.000'de. Boya yok. Düşünürsen arayı bulurum... -
Abimde 2005 Corolla Hb sol var. Km orjinal 45.000'de. Boya yok. Düşünürsen arayı bulurum...
nekadar istiyor abin
nerde araba -
quote:
Orijinalden alıntı: anil-full
quote:
Orijinalden alıntı: melih3688
Ne diyon sen benim galeriler zincirim var kardeş
Ne bileyim 3 tane arabaya da satiyorum diyince ilgimi cekti sordum kardes...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X