Şimdi Ara

Yeni arabaya alarm taktırmak garantiyi yok edermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar,yeni aldgım arabaya ..hepsiburada.com. dan aldıgım alarm taktırmak istedim.Önce tofaş yetkili sevise bir danışayım dedim.Yetkili servis teknik müdürü,kablolar soketler halinde baglanacak olursa sorun yok,kablolar kesilip alarm baglanısa 2 yıllık garantı sona erer dedi.O zaman sizde alarm montajı nedır dedim. 165 ila 500 ytl arasında dedi.Dışardaki modacar cyclone yetkili alarm servisi ise ..öyle şey olmaz,onlar yüksek para almak için seni korkutmuşlar.,Biz garantili takiyoruz dediler...Bu durumda benim ne yapmam gerekir.sayılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 17 Kasım 2005, 21:28:12 >

quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

Sevgili arkadaşlar,yeni aldgım arabaya ..hepsiburada.com. dan aldıgım alarm taktırmak istedim.Önce tofaş yetkili sevise bir danışayım dedim.Yetkili servis teknik müdürü,kablolar soketler halinde baglanacak olursa sorun yok,kablolar kesilip alarm baglanısa 2 yıllık garantı sona erer dedi.O zaman sizde alarm montajı nedır dedim. 165 ila 500 ytl arasında dedi.Dışardaki modacar cyclone yetkili alarm servisi ise ..öyle şey olmaz,onlar yüksek para almak için seni korkutmuşlar.,Biz garantili takiyoruz dediler...Bu durumda benim ne yapmam gerekir.sayılarımla..

Focuss
  • aslında bana kalırsa sadece işgüzarlık etmiş.. başka bir serviste yok canım ne bozacak da diyebilirler.. ama önemli olan arıza olduğunda bu sözü söylemeleridir. kanımca soketle ya da kablo keserek takmaları arasında bir fark yok. ikisinde de sisteme yeni bir devre sokuyorsun.

Ben yaşamayı göze aldım...!
  • iyi de garant dışı kalacak yer sadece elektrıkle ilgili kısımlar mı,dışardaki elektrikci de alarmın yetkili servisii..

elektriksiz neresi var ki?

göstergelerin bozulsa -sikayetvar.com pejo benzerini yapmış- garantin yok, taktırdığın alarm bozmuş diyecekler. abs bozulsa, suçlu alarm olacak, kornan bozulsa alarm fazla voltaj göndermiştir diyecekler, yakıt pompan bozulsa alarm düzensiz elektrik gitmesine neden oluş derler derler derler derler derl........

bahane mi yok canım alla alaaa..... jantlarınla kasa hariç kalan herşey gider... zaten bu ikisi pek bişi tutmuyor... beyninin bozulduğunu tasavvur etsene... (

Ben yaşamayı göze aldım...!
  • bu garanti işi adamın sinirini bozuyor
  • kesinlikle tofaşı dinlemen gerekir. alarm sistemini satan yerin yetkilisi garanti veriyor evet ama sadece alarma , peki tofaş neye garanti veriyor arabaya...

kesinlikle yetkili serviste yapılmayan montaj araç garantisini bitirir , hatta bak sana şöyle komik bir örnek vereyim eğer lastik tabanını genişletirsen , aracının şanzıman problemleri garanti dışı kalır. yani en iyisi araçla oynamamak oynayacaksanda serviste oynamak....

tofaş yetkilisini dinle serviste montaj yaptır. uzun vadede yediğin bu kazık can yakmaz ama eğer aracında üretim hatası varsa ve ilk yıl sonunda ortaya çıkarsa ve 10 milyar gibi bir meblağ tutarsa o zaman mıçıkırık bir alarm için yandı gülüm keten helva....

o zaman modacara gider garantili alarmı iade edersin ,, araç gittimi alarmın garantisi neye yarar...

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

iş servis müdüründe bitiyor gerçekten..eger kafalayabilirsen hertürlü işte garantiyi bozmazlar ama kafalamak önemli..

+1903
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.