Şimdi Ara

yenı amd sistem topluycam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benım aklımda

* msı 990fxa-gd80 anakart var (472 TL)

ram da :

corsaır 8gb( 2x4 gb) vengeance ddr3 1600 mhz (257 TL)

ekran kartı olarakta ıkıncı el bi hd6850 buldum cok temız (200 TL)

işlemci olarak idarelik bendeki amd phenom ıı x4 925 i kullanacam..

• overclock ile uğraşıyorsan yüksek derecelerde bence o anakart alınır ama oyun oynuyorum sadece diyorsan bence masrafa girmeye gerek yok 970lik bir anakartda işini görebilir ekran kartı olarak bf4 oynuyorsan nvidia öneririm gtx650 ti ve üstü boost olabilir vs
  • anakarta o kadar bütçe hazırladıysan asus sabertoth 990fx alanı öneririm kafan rahat olur vatanda hafata sonu indirimle 425 liraya görmüştüm
  • Asus Sabertooth 990fx anakartı öneririm diğer seçimler bütçe durumuna göre değişebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingchunegitim -- 19 Aralık 2013; 16:43:11 >
  • Anakartı 970A-UD3 Gigabyte al üstü gereksiz, Crossfire vs. yaparım dersen Msi'ın 990FXA anakartı var Vatan'da indirim ile uygun fiyata geliyor, 470 TL tutupta anakarta para verme değmez, anakarttan kalan para ile işlemciye soğutucu alırsın, soğutucu varsa ssd eklersin sisteme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasidokostas

anakarta o kadar bütçe hazırladıysan asus sabertoth 990fx alanı öneririm kafan rahat olur vatanda hafata sonu indirimle 425 liraya görmüştüm

yanlisin var haci indirimle 560 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Anakartı 970A-UD3 Gigabyte al üstü gereksiz, Crossfire vs. yaparım dersen Msi'ın 990FXA anakartı var Vatan'da indirim ile uygun fiyata geliyor, 470 TL tutupta anakarta para verme değmez, anakarttan kalan para ile işlemciye soğutucu alırsın, soğutucu varsa ssd eklersin sisteme.

sogutma dan sikinti yok. biraz once sivi sogutmami cikardim pc den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem upgrade - intel VS Amd
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.