Şimdi Ara

Yeni alınan cihazın %0 batarya doluluk oranı ile kutudan çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mediamarkt'tan LG XBOOM PL5 aldım. Kutudan çıkardığımda power tuşuna bastım, cihaz açılmadı. Bu durumda, ya cihaz sorunlu, ya batarya sorunlu, ya da çok önceden rafa konulduğu için bataryanın şarjı sıfırlamış. Her durumda da sıkıntı olacağını düşünüyorum. Bu nedenle iade edip (değişim almıyorlarmış tarafımız böyle istiyor diyorlar) tekrar almayı düşünüyorum.


    Yeni alınan bataryalı bir ürünün %0 şarj ile kutudan çıkması normal kabul edilebilir bir durum mu? Bu neyi gösterir?


    Tavsiyelerinize açığım.




  • Bir bilirkişi yok mu fikir beyan edecek?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla 2,5V altına düşünce li-on bataryalar ciddi zarar görüyor. Bir yolunu bulup bataryanın voltajını ölçmeye çalışın. 2,5V üstündeyse bir sorun olmaz.


    Yine bildiğim kadarıyla çoğu batarya yönetim sistemi %0 şarj gösterdiğinde aslında hala %10-15 civarında kapasite bataryada mevcut oluyor. Ancak sizin ürün çok uzun süre rafta beklemişse büyük bir ihtimalle o emniyet marjı da tükenmiştir.


    İade edip başka bir satıcıdan yenisini almayı istemek meşru bir taleptir.

  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    Üretim tarihi 2021 olarak belirtilmiş hoparlör üzerinde.

    İade edeceğim evet, içime sinmedi. Ölçme imkanım, teknik bilgim yok. Ben 1000 liraya almıştım. Ürün daha elime ulaşmadan 900 liraya indirdiler. Şuan en ucuz hala mediamarkt'ta. Tekrar buradan alsam, diğer ürünlerde aynı şekilde midir acaba diye düşünüyorum.

    Cevap için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100 lira daha indirim kuponu tanımlayınca ürünü iade edip tekrar aldım. 800 liraya. yine bu ürün de aynı maalesef. power tuşuna basınca çalışmadı. yine 2021 mayıs üretimi. sanıyorum mediamark ın elinde kalan (ya da elinde patlayan) son ürünlerdi. zaten bunları sattıktan sonra satıştan çektiler, kalmadı ya da. şimdi bu aldığım ürünü şarj ettim normal süre de şarj oldu 3-4 saat. normalde 18 saat çalışma süresi belirtmişler. 24 saatın üzerinde çalıştı. Durum böyle olunca iade etmeyi düşünmüyorum.


    İade etmem gerekmez değil mi? Yorumlarınıza açığım.

  • Ben de yakın bir zamanda Apple saat almıştım. Onun da bataryası sıfır çıktı. Bir sorun olacağını sanmıyorum, kullanıyoruz öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kullaniyorum. Şarj süresi, kullanım süresi normal. E bize cihazları batarya bitik bekletirseniz batarya ölür demişlerdi yıllardır. Yalan mı oldu şimdi bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.