arkadaslar bu bilgisarayı dun toplattım sistem fene degil ama kafama takılan ram 512 yerine 1 gb olsa perfonmas ne kadar degişir yoksa boyle mı kalsın ne dersiniz
Ram kesinlikle 1GB olsun. Artık yeni oyunlar için gerekli. Ama ekran kartı için alınabilecek en kötü tercihlerden birini yapmışsın. Değiştirme imkanın varsa en az X550 olsun, hatta olabilirse 6600 daha iyi olur.
ekran kartı çokkk fecii onun yerine asus x550 ge alabilirsin mesela
bence kıy paraya ve ekran kartını ya ati x1300 pro al ya da en iisi sen x800gt al bi adet,ramide 1 gb yap
ekran kartında bir problem yasamadım en azından oyunlarda tabi yinede bu kadar onemliyse degiştiririm asıl sorun oyun falan oynadıktan sonra windowsta programlara dondugumde bilgisarayda kasılmalar falan var resetledim mı duzeliyor gerci aklıma ram geldide onun için sordum
quote:
Orjinalden alıntı: sweet81
ekran kartında bir problem yasamadım en azından oyunlarda tabi yinede bu kadar onemliyse degiştiririm asıl sorun oyun falan oynadıktan sonra windowsta programlara dondugumde bilgisarayda kasılmalar falan var resetledim mı duzeliyor gerci aklıma ram geldide onun için sordum
dediğin sorun ramin yetersiz gelmesinden.
arkadaslar verdiginiz bilgiler için tesekkurler şimdi gidip ram 1 gb yapıyorum