Şimdi Ara

yeni aldıgım laptop 2k12'de fena kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gt 525 ekran kartı
    i5 2450 2.50 ghz işlemci
    320 gb hdd

özellikleri minimuma getirince bile fps 20 yi geçmedi. ekran çözünürlüğünü düşürdüm gene geçmedi. ne yapsam düzelir ? yada pc yi kaldırıp balkondan aşağıya mı atayım

• aynı özellikler benim laptopta
    tek fark hd6650 var. ve farkı da o belirliyor sanırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

aynı özellikler benim laptopta
    tek fark hd6650 var. ve farkı da o belirliyor sanırm

sorun ekran kartı mı diyorsun yani ? gt525 son çıkan oyunları high-medium arası oynatır demişti bir arkadaş ondan güvenerek almıştım.
  • Yine bir laptop faciası..
  • hocam tayinim kars'a çıktı. onun için evdeki pc yi kardeşime bırakıp bir laptop aldım fakat ekran kartı çok mu kötü yahu ? pes falanda mı oynatmaz ? bende bilirdim pc toplamayı fakat. şubeye falan götürüp film izlerim diye laptop aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 3 Temmuz 2012; 3:01:35 >
  • yok mu çözümü sorun ekran kartından mı şimdi ? pes 12 , fifa 12 oynatmaz mı bu kart ?? medium da bile ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 3 Temmuz 2012; 3:12:11 >
  • hocam miniumda da olsa akıcı oynatmalıydı
    driver veya cihazla alakalı bir problem var sanırım. Normal değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam miniumda da olsa akıcı oynatmalıydı
    driver veya cihazla alakalı bir problem var sanırım. Normal değil

hacım sorun şu olabilir mi ?

http://b1207.hizliresim.com/z/3/964gs.jpg

pes oynamaya çalıştığımda bunu dedi

intel graphic yazıyor ama benim ekran kartı 525m , yani 525m yi görmüyor. bu sorunu nasıl çözebilirim ??
  • ekran kartları arasında otomatik geçmiş yapması lazım

optimus özelliği vardı sanırım
    öyle bir program veya uygulama var mı?
  • quote:

ekran kartları arasında otomatik geçmiş yapması lazım

optimus özelliği vardı sanırım
    öyle bir program veya uygulama var mı?

hacım hiç bilmiyorum bi yardım edin diye geldim işte. sizde olmasanız ne yapacam bilmiyorum ki. öyle bir program varsa yükleyeyim be hacım söylede.
  • driverlara bakın, programlara bakın azıcık gezin tozun

ben de ati ekran kartı var kendmden bakamıyorum
  • quote:

driverlara bakın, programlara bakın azıcık gezin tozun

ben de ati ekran kartı var kendmden bakamıyorum

team vayvır var gir bi bak sana zahmet hacım
  • benimkisi de şarza takmayınca kasıyor garip :S
  • Arkadaşın 2 milyar para bastığı laptopta bir AC Revelations oynayamadık.

Çocuğun ettiği küfürler hala kulağımda..
  • Oyun oynamak için laptop alanlar kaldı mı hala At çöpe gitsin.
  • Arkadasim korkma sistemin cok iyi.Yazdigin oyunu da cok cok rahat calistirabilir.

Ekran kartini guncellediniz mi ?

Edit: Yukarida bahsedilmis.Ekran karti ile ilgili program olmasi gerek.Sen oyunu acinca GT520 ekran karti da devreye girecek gibi dusunebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 4 Temmuz 2012; 3:38:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Genel Ayarlar >Tercih Edilen Grafik İşlemci > Yüksek Performanslı NVIDIA İşlemcisi
    Sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi >Ordaki listeye oyunun exe.dosyasını gösterin.

Birde bunları yapıp deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jukka -- 4 Temmuz 2012; 16:01:11 >
  • benimkisi de intel core , 4 gb ram ama 2k12 yi yukledim bende de kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

Sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Genel Ayarlar >Tercih Edilen Grafik İşlemci > Yüksek Performanslı NVIDIA İşlemcisi
    Sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi >Ordaki listeye oyunun exe.dosyasını gösterin.

format attım güncel ekran kartını yükledim sorun çözüldü.Oyuna sağ tıklayıp yüksek performanslı nvida işlemcisi dediğimde kasmıyor. Bazı oyunları otomatik gt520 ile açıyor bazılarınıda intel ile açıyor. O durumda bu özelliği kullanıyorum çok sağol hocam
    quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Arkadasim korkma sistemin cok iyi.Yazdigin oyunu da cok cok rahat calistirabilir.

Edit: Yukarida bahsedilmis.Ekran karti ile ilgili program olmasi gerek.Sen oyunu acinca GT520 ekran karti da devreye girecek gibi dusunebilirsin..

can you run it'den baktığımda maximumda bile kaldırıyordu. evet sistem yetiyordu fakat ekran kartı güncel değilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

Sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Genel Ayarlar >Tercih Edilen Grafik İşlemci > Yüksek Performanslı NVIDIA İşlemcisi

format attım güncel ekran kartını yükledim sorun çözüldü.Oyuna sağ tıklayıp yüksek performanslı nvida işlemcisi dediğimde kasmıyor. Bazı oyunları otomatik gt520 ile açıyor bazılarınıda intel ile açıyor. O durumda bu özelliği kullanıyorum çok sağol hocam
    quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Arkadasim korkma sistemin cok iyi.Yazdigin oyunu da cok cok rahat calistirabilir.

can you run it'den baktığımda maximumda bile kaldırıyordu. evet sistem yetiyordu fakat ekran kartı güncel değilmiş.

hayırlı olsun sevindim çalıştığına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.