Şimdi Ara

Yeni aldığım botum çok kayıyor, ayakta duramıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
42.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iamburak

Scooter aldım rahatım. Bildiğin çivili gibi buzları kıra kıra gidiyorum Millet yavaş yavaş tedirgin yürüyor ben yardıra yardıra gidiyorum

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Scooter aldım rahatım. Bildiğin çivili gibi buzları kıra kıra gidiyorum Millet yavaş yavaş tedirgin yürüyor ben yardıra yardıra gidiyorum

+1 ağır ağır Scooter botlarla böyle suyun içinden bile geçiyorum millet bakıyor arkamdan

•  Yeni aldığım botum çok kayıyor, ayakta duramıyorum...

• 180 tl vermişsin ya gider buzlu yoldan yürürsün o kadar para verdik diye
  • Timberlandlar bu kayma konusunda bir numaralar.300-400 lira verip buzda kaymak süper keyif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Kış başında ben,http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/bay/bay-ayakkabilar/00015001064216/Bot.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=bay/bay-ayakkabilar/bay-ayakkabilar-bot-ve-cizmeler bu üründen almıştım, baya bi sağlam gibi, sıkıntısı yok.

http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail?$im=1064216_P&$sh=1064216_P&defaultImage=default_dsd

hem fiyatı çok iyi hemde oldukça hoş duruyor. denemek lazım siteyi favorilere aldım

Birçok alışveriş merkezinde mağaza olarak var Deichmann.

• çiğ patates sür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir candır can
  • camel active kislik ayakkabi kullaniyorum bot giymekten nefret ederim, altinin duz olmasina ragmen cok zor kayiyor, tavsiyemdir
  • quote:

belki normalin üstünde ağır olduğun içinde kırılıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

belki normalin üstünde ağır olduğun içinde kırılıyor olabilir

59 kiloyum ve baya zayıfım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Ocak 2013; 17:01:59 >

• marcoruzzier kullanıcısına yanıt
    Hocam geç oldu belki ama ayakkabının altı vibram ise eline bir zımpara al ve tabını komple zımpara .1 santim kadar zımparala.

Sonra dene kaymayacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.