Şimdi Ara

Yeni ADSL alacağım ama karar veremedim. Öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni adsl almayı planliyorum.

Şuanda evde telefon hattı yok.
    adsl çekmek için ne gibi işlemler yapmalıyım?
    Öncelikle kampanyaları araştırdım fakat aklıma takılan yerleri sorayım,

-Smile adsl de 8 Mb'e kadar Sınırsız 24,50 TL olan %50 indirim kampanyayı beğendim.
    Fakat bu kampanya ile modem hediye ediyorlar mı?
    1 yıl boyunca 24,50 TL daha sonra 49 TL mi? Peki 1 yıl sonunda iptal etsem?

Birde smile adsl seçtim netten alırsam usb bellek veriyorlarmış. Netten alsam adsl hattını felan onlar açıyorlarmı? yani telefon hattı vs nasıl oluyor?

TTNET:NETLİMİTSİZ 8 Mbps'e kadar Limitsiz 15 TL x 5 ay 34,99 TL x 12 ay 49 TL
    Paketi var. Bunda 2 tl ye modem veriyor 12 ay boyunca.

Bunların üyelik süresi 12 ay mı 24 mü?

Çok oldum farkındayım ama sizin önerebileceğiniz bir paket varmı?
    SINIRSIZ yada sınırlı olabilir. Öncelik sınırsız :) Firma öneriniz?

• ben cevap vermeye çalışayım ayrıca doping ve türk net ile ilgili de bilgi verebilirim.telefon ve adsl bağlantınıda kimlik fotokopini sana ulaşabileceğim cep telefonu numarası vede detaylı ev adresini alarak gerçekleştirebilirim.

smile adsl de modem şöyle: 24 ay x 1,5 tl kablolu modem fiyatı , 24 ay x 2,5 tl kablosuz modem fiyatı
    1 yıl dolunca 49 tl evet ama fatura ödemelrini otomatiğe vermessen 10 ay indirimli.
    ayrıca 1 yıl sonunda iptal etme şansın yok çünkü 2 yıl taahhütlü.
  • sınırsız için ben şuan doping adsl i öneriyorum 1 mb hız sınırsız paket 46 tl yerine 10 ay x 19,99 şuan..2 yıl tahhütlü kampanyadır.mevcut kampanyalar içinde en avntajlısı budur.bundada yine otomatik ödeme vermek istemiyosan 1 ay indirim süresi kısalır yani 9 ay x 19.99 tl olur

1 yıl dolunca 49 tl evet ama fatura ödemelrini otomatiğe vermessen 10 ay indirimli.

bu 10 ay dediğiniz ilk kayıt işleminden sonrakimi yoksa 1 yıl dolduktan sonra mı?

Şimdi telefon hattı felan açtırmadan direk netten abone olsam onlar gerekli işlemleri yapar mı?
    Yoksa kimlik fotokopisi ile gidip şubelerinemi başvuracağım?
  • kayıt işlminden sonraki 10 ay indirimli 10 ay bitince 49 tl.dir.dediğim gibi ttnet veya doping i tercih etmeni öneririm.telefon hattı şart olduğu için başvuruyu gerçekleştiremiyeceksin ama dediğim gibi kimlik fotokopini taratıp mail ile atarsan başvurunu takip edip daha hızlı adsl bağlantını sağlayablirim.

Hız konusu gelince
    Doping de 1mbps
    smile de 8mbps ...

Birde doping de hediye modem kampanyası var mı?
    Sizce doğru kararı mı verdim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başvuru için gerekli olan bilgileri ve kimlik örneğini size açacağım ekrandan sizde girebilirsiniz.bunun için sadece bilgilerinizi hazır bulundurmanız yeterli.ben teşekkür ederim.
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
    Şuan için aklımda;
    Doping ve Smile var.
    Fakat Smile 8 mbps diyor.

sakarya/karasu tarafnda Kullanan var mı? Altyapısı bunu sağlıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huysuzcocuk -- 21 Eylül 2010; 10:56:16 >
  • zaten ttnet altyapısını kullanıyolar.senin bağlatcağın yere yakın varsa bir tane sabit hat numarası ver doping bağlatırsan sana hizmet verip veremeyeceğini yada maximum ne hız vverebileceğini söyliyeyim
    SONY XPERİA Z2
  • _____________________________

5549383818 /533 307 0202 | |firstbuddy78@hotmail.com
  • smile keşke 24ay boyunca %25 indirim yapsa ,sonuçta aynı şey ama 1 sene sonra normal fiyattan devam etmek pek ii olmaz bence
    4mbit sınırsızı 78 yerine 58.5tl ya almış oluruz. netlimitsiz kullananların çoğuda geçerdi bence malum hızlar düşmeye başladı artık
    netlimitsizde 37.5tl ye gelirdi aylık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 22 Eylül 2010; 0:09:19 >

• http://www.sadedoping.com/SadeDopingliKampanyalar.aspx

Burada telefon hattı bağlatmadan adsl başvurusu yapılabiliyormuş tabi 10 tl fark ödüyoruz gene ttnete göre ama ttnetten telefon başvurusu yapsak 20 tl vereceğiz en azından 10 tl cepte kalıyor gibi.
    Ben de internet bağlantısı çekmeyi düşünüyorum ama 49 + 20 tl vermek istemiyorum, kararsız kaldım ne etsem..
  • arkadaşlar modem olarak;
    http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-td-w8901g-4-port-54-mbps-kablosuz-adsl2-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd999565&categoryId=3009801&SKU=BD999565

bunu almak istiyorum.
    Sitede smile adsl de 4 ay hediye diyor.

Şimdi ben netten smile adsl abone olsam bu kampanyalı paketlerden bir de bunu alsam kampyadada ilk 4 ay hediye olur mu?
    yani iki kampanya birleşebilir mi? :)

• Modem olarak belkin belkin n150 tavsiye ederim. Smile kullanıyorum asla tavsiye etmem destek ekinin bilgisi 0.

ADSL olarak TTNET NET 6 paketine son olarak karar verdim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.