Şimdi Ara

Arkadaşlar ilk kez tablet alcam çok kararsızım.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bütcem 350TL civarı.
    Ama piyasada o kadar çok tablet pc var ki kararsız kaldım.Bir kaç tane buldum, incelemelerini falan izledim ama hoşuma gitmedi.
    Bana uygun, sağlam özellikli bir tablet önerirmisiniz????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dossantos1126 -- 15 Ocak 2013; 22:53:45 >

http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/nextbook-premium-7se-tablet

amerika sitesinden videosuna da bakabilirsin

http://www.nextbookusa.com/videos/myvideo/premium7se/

• Hocam adama önerdiğin tablet tek çekirdekli işlemci amlogic, 800 480 cozunurlukte ips ekran da değil yazık gunah

Türkiye garantili Momo7 alabilirsin suan fiyat performansta en uygun

Alternatifi cube mini olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 16 Ocak 2013; 22:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• artes d712 tabikide diğerinden kat kat iyi :)
    Kullanan arkadaşların yorumları olursa daha iyi olur.
  • Bende artes d712 yi inceledim.En ucuz fiyata nerden alabilirim.Peşin olarak kapıda ödemeyle.

Orijinalden alıntı: dossantos1126

Bende artes d712 yi inceledim.En ucuz fiyata nerden alabilirim.Peşin olarak kapıda ödemeyle.

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=D712-B

kapıda ödeme mevcut, D712 kullanıyorum çok memnunum , D712 ana konusuna bakarsanız daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.
    Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms
  • Ben bizdehesaplı.com dan alacağım ama kapıda ödeme seçeneğini nasıl seçcem.Bir de güvenilir sitemi ilk kez alyorum.

Orijinalden alıntı: turoktr

Her gün mantar gibi site bitiyor.
    Aklı başında kimse üç kuruş için bunlara güvenip te kredi kartıyla alışveriş yapmaz.
    Ya aldıkları kredi kartı bilgilerini bir yere kaydedip te lmitin sonuna kadar kartı kullanırlarsa?!!

Limit konusunu kafaya takmaya gerek yok hocam sanal kart oluşturup limiti kendiniz belirlediğiniz taktirde problem yok.Bu şekilde güvenmediğim bir kaç siteden sorunsuz alışveriş yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 20 Ocak 2013; 19:53:04 >

Orijinalden alıntı: Stygián

quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Her gün mantar gibi site bitiyor.
    Aklı başında kimse üç kuruş için bunlara güvenip te kredi kartıyla alışveriş yapmaz.
    Ya aldıkları kredi kartı bilgilerini bir yere kaydedip te lmitin sonuna kadar kartı kullanırlarsa?!!

Limit konusunu kafaya takmaya gerek yok hocam sanal kart oluşturup limiti kendiniz belirlediğiniz taktirde problem yok.Bu şekilde güvenmediğim bir kaç siteden sorunsuz alışveriş yaptım

Ya şu sanal kart oluşturma meselesini tam olarak anlayamadım bir türlü.
    Bunun nasıl yapılacağını nereden öğrenebiliriz ustam...

• İnternet bankacılığını kullanmanız lazım. Telefon bankacılığı ile ile olup olmadığını bankanıza sorun.
    Teşekkürler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.