İş yerimde Superonline VDSL kullanıyorum, sözleşmem bitti. Arayıp verdikleri kurumsal tarifeler çok saçma. Web sitelerinde bile çok daha uygun ürünler var ve ilgilenmiyorlar. Basit bir soruma bile "eğer düşünmüyorsanız bir sonraki müşteriyi arayacağım" diyecek kadar da terbiyesiz bir firma. TTNet kesinlikle düşünmüyorum, Türksat Kablonet'in ise altyapısı yok burada (çok merkezi bir yer olmasına rağmen).
Maalesef biraz çözümsüz kaldım gibi. Öneride bulunursanız çok sevinirim.
İki defa Turktelekom bana teklif verdi.Fiyatlar cok yuksek geldi. Bundan sonraki netspeed veya netgalaksi olabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Turknet / Millenicom / NetSpeed / Netgalaksi gibi taahütsüz ve normal fiyat üzerinden sınırsız internet hizmeti sunan sağlayıcı seçmek en iyisi hepsi Türk Telekom alt yapasını kullanıyor ve çok büyük aman aman kalite farkı yok, bu fiyatlar ve sözleşme şartlarıyla Süperonline / TTnet / Vodafone 'a kesinlikle abone olmayın.
turknet: 35 Mbps sınırsız internet + 1000 dk : 65 TL iş yeri olduğu için ve işiniz internet üzerindense sorun yaşama ihtimaliniz olabilir. Netspeed 35 Mbps sınırsız internet 66 TL.
Tüm İSS'ler biraz şans işi sanırım, ikisinden birini değerlendirin bence. Turknet alırsanız da davetiye kodumu kullanırsanız hem siz hem de ben ücretsiz birer ay kullanabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: smiles1999
turknet: 35 Mbps sınırsız internet + 1000 dk : 65 TL iş yeri olduğu için ve işiniz internet üzerindense sorun yaşama ihtimaliniz olabilir. Netspeed 35 Mbps sınırsız internet 66 TL.
Tüm İSS'ler biraz şans işi sanırım, ikisinden birini değerlendirin bence. Turknet alırsanız da davetiye kodumu kullanırsanız hem siz hem de ben ücretsiz birer ay kullanabiliriz.
KOD: EQV12VP70PXL detaylı bilgiler için:www.turk.net ve netspeed.com.tr
Her ikisini de kullanıyorum. Her ikisinden de memnunum.