quote:Orijinalden alıntı: AykutEsk quote:Orijinalden alıntı: eray2658 niye gerçek değildir anlamadım ? çünkü iğrenç :D evet ama eski kasasına göre çok çok iyi bence fiyatı makul olursa alınır. o eski neydi öyle tasarım yoksunu iğrençti
Üretim versiyonunun buna benzer olacağını ve o iki tipsiz kasaya göre bu sefer düzgün bir A serisi çıkacağını tahmin ediyorum.
Her şekliyle harika ben çok beğendim,aşık oldum resmen. Hocam ön farlar Volvo'yu çağrıştırsa da önce ki selefinden çok daha güzel.
bu kadar alçak olmayacağı kesin gayet güzel gözüküyor şaka maka mercedes seat ın profil ütü izlerini tırtıklamış durumda
Arkası çok kötü olmuş. Arka far grubunun aptal bir ifadesi var. Önü fena değil ama. 1 serisi ile Yeni Focus karışımı olmuş yandan da bakınca.
quote:Orijinalden alıntı: Biturbo Klasik yorumu ben yapıyım, önden Astra yandan Golf arkadan..? DS3 ?
quote:Orijinalden alıntı: Bergspyder quote:Orijinalden alıntı: Biturbo Klasik yorumu ben yapıyım, önden Astra yandan Golf arkadan..? DS3 ?
Ön taraf Volvo'dan, orta kısım Bmw 1 den, arka kısım ise Leon-Astra dan çalıntı, al sana yeni Mercedes A