Şimdi Ara

Yeni 7-24 Mayıs Maximum Mobil 4x25tl Temassız Ödemelerinize 4x7tl toplam 28 TL MaxiPuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
11
Favori
5.320
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mobil Temassız Ödemelerinize Toplamda 28 TL MaxiPuan!

Kampanya Ayrıntıları
    ​Her 25 TL ve Üzeri Mobil Temassız Ödemenize 7 TL , Toplamda 28 TL MaxiPuan!

7 – 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında Maximum Mobil uygulaması üzerinden tek seferde yapacağınız her 25 TL ve üzeri mobil temassız ödemenize 7 TL, toplamda 28 TL MaxiPuan!
    Mobil temassız ödeme yalnızca NFC uyumlu Android 4.4.2 üzeri işletim sistemine sahip cihazlardan yapılabilmektedir.
    Android 4.4.2 üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda, Maximum Mobil üzerinden temassız ödeme işlemlerinin aktifleştirilebilmesi
    için Kartlarım > İlgili Kartın Seçimi > Ayarlar > Mobil Temassız İşlem Aktifleştirme > Mobil Temassız İşlem için Limit Belirme > Onaylama adımlarının takip edilmesi gerekmektedir.Maximum Mobil’e özel olan kampanyaya, katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli
    Aidatsız kredi kartı ve Ziraat Maximum Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan
    alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 24 Mayıs tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde kartınıza yüklenecektir.
    MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 12 Haziran 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e
    dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir
    ve en fazla 28 TL MaxiPuan kazanabilir.

https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=mobil-temassiz-odemelerinize-toplamda-28-tl-maxipuan&IdCampaign=MTQ2NQ==-ISB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 7 Mayıs 2017; 1:1:31 >

• TElefonum eski diye kullanamıyorum ya.
  • İş Bankası yine ayrımcı aptalca bir kampanyayla karşımızda!İlla android telefon mu kullanalım kampanyaya katılmak için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay 3x100 marketle birleştirip 325 e 53 ü kapmıştık.Bu ayda bi market kampanyası olsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferagkaya

İş Bankası yine ayrımcı aptalca bir kampanyayla karşımızda!İlla android telefon mu kullanalım kampanyaya katılmak için?

Sorun bankada değil elmada. Herkesin kullanımına açmadı elma. Bankaların bu tür bütün kampanyalarında hep android görürsünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harikasın maksimum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferagkaya

İş Bankası yine ayrımcı aptalca bir kampanyayla karşımızda!İlla android telefon mu kullanalım kampanyaya katılmak için?

Sıkıntı sizde
  • Bankamatik kart ile katilabilir miyiz bilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Bankamatik kart ile katilabilir miyiz bilen var mi

Uygulamada dahil yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan world adamlar geçti seni kemiklerin sizlamiyormu

• çöp
  • Iphone kullanan arkadaşlar sim kartını android tele takıp mobil uygulamayı indirsek ordan katılım yapsak olurmu deneyen varmı, yapıkredide tek bir telefona yükleme zorunluluğu vardı bunda nasıl acaba

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Temassız kart satıp uygulamadan puan vermekte mi benim sıkıntım?Her sene temassız karta aldığı aidatlar ne olacak?Uygulama varsa temassız kartları niye satıyor?

• Hangi marketlerde kullanılabiliyor arkadaşlar?

• zaferagkaya Z kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ben apple markasında temassız özelliğini kullanamadığınız için dedim. Yoksa dediklerinizi sonuna kadar doğru.
  • mi5 e geldi güncelleme bakalim deneyelim olmusmu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Migrosta 35 tl lik alışverişimin 25 ini maksimum dan kalan 10 tl yi world temassız yapacaktım ama hiç sorun çıkarmayan iş bankası bu kez işlemi onaylamadı tamamını world den okutmak zorunda kaldımdemek ki neymiş eti püf alarak deneme alışverişi önce yapılır sonra alınacakmış

• Starbucks ta temassız ödeme yapmak istedim desteklenmeyen kart dedi telefonda mı starbucksta mı sorun?

• ayni gun 2 kere yapsak ayni yerden sayilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 7 Mayıs 2017; 20:48:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.