< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Selamlar. 2025 dolu tabir edilenden kullaniyorum. 2024'e o rakamları sakin vermeyin.Ben satmak istesem 2.3'e çekinerek ilana koyarım. Millet saçmalıyor iyice. Sizin baktiklariniza gore sadece 18inch olarak bir olcu kucuk jantli olani bayiler 2.47 bin civarına veriyormus. Mis gibi sifir alin bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Under The God -- 2 Kasım 2025; 22:52:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkür ederim. Haftaiçi borusana gidip bir görüşeceğim. Şu anda listeyi kaldırmışlar fiyat görünmüyor sitede. Bakalım ne kadar fiyat verecekler. Araçtan genel olarak herkes mutlu görünüyor. Biz eşim için düşünüyoruz. Oturduğum sitede 11kw 6 tane sarj portu var o yüzden şarj işim kolay görünüyor. Günlük büyük çoğunluğu çevreyolu olacak şekilde 65km kadar yol yapıyor. Sıfır faiz kredi ile togg baya başta bizi çekti ama emin olamadık. Evde bir tane de 2018 model 520 var. Aslında eşim biraz premium bir araba da istediği için miniye yöneldik. Ix1 baktık ama oldukça pahalı o rakamlara çıkmak istemiyoruz. Bizi uzun vadede çok maddi zarara sokmadan sürüşü kaliteli sessiz bir araba olarak mini gerçekten doğru seçenek midir. Mevcutta 2022 model C4 kullanıcısıyız. Araba muhtemelen hiç uzun yol yapmayacak. Ortalama yıllık kullanımımız 8000-9000km civarında olacaktır. Bir diğer merak ettiğim konu ise bakımlar. Bakım aralığı ve fiyatları nasıl acaba. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 2 Kasım 2025; 22:13:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Teşekkür ederim. Borusan gerçekten çok başarılı. Mevcuttaki 2018 bmw aracımın da hala bakımlarını ve eksiklerini yetkili serviste yaptırmaya devam ediyorum. Bir miltar pahalı ama sanayi falan uğraşmıyorum. Arabanın arkasında olduklarını biliyorum. Detaylı düşününce 18 jant sanki eşim için daha makul olur. Eminim bazı çukurlara düşecektir, daha dikkatsiz kullanacaktır. Umarım zam vs gelmez bu ayın listesinde. Ötv limitinin ucunda geziyor çünkü fiyat. C4ü yarın yıkatıp ilana koyacağız. Hızlıca satıp kısmetse biz de aranıza katılmaya çok niyetlendik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bizimkisi 6.5 ay ve yaklaşık 13 bin km.oldu. Bana göre idare eder bir araba ama hanim pek severek kullanıyor. Premium'luk pek bir tarafı yok bence. Uzun senelerdir Bmw'nin benzer modellerini kullandik. Kalite olarak en kötüsü bu cikti. Gacir gucur at arabası gibi öten alt takim ve frenler, neredeyse hiç yumusak kabin malzemesi olmaması, her güncellemeye geriye giden uzaktan bağlantı ve bundan etkilenen multimedya sistemi vb.. Bir çoğumuz fiyat avantajıyla aldik ve karşılığını yeterince veren tarz bir otomobil iste. Elektrik tüketimi olarak katalog verisini karsiliyor. Kabin ve iç hacim olarak yeterli. Fena olmayan bir distribütör ve uzun bakim periyodu ilk aklıma gelen avantajları. Esiniz icin düşünüyorsanız cok seveceginden şüphem yok. Hayirlisi olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Under The God -- 3 Kasım 2025; 0:25:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sert yapısını bilerek aldim. Hatta beklediğimden daha yumuşak çıktığı için de ilk etapta memnun olmuştum. Ses kronik maalesef. Servis teknikeri arkadasimla görüştüm su an care yok dedi. B modunu yogun kullanarak az duyurmaya calisiyorum. Bugun yeni tayron yanımda manevra yaptı. Baktim onda da benzer sesler var. Yalniz olmadığımıza sevindim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|