Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.413
Cevap
130
Favori
205.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani bize de açılabilir veya ekstra satın alabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İlerleyen zamanda evet. Çünkü içinde bulunan Turkcell sim kartlar için yapılan anlaşmalar farklı. Bunlar için limitsiz veya belli paketler karşılığında anlaşılıp aynı Tesla'daki Premium hizmet gibi bize Connected Package aldıracaklar. Tahminim o da 350tl civarı olur aylık. Sınırsız YouTube kullanımı vb 3. parti uygulamalar. Bence çok kabul edilebilir bir ücret. Çünkü Avrupa içinde bu en son 9.90 Euro civarıydı. Ama bunlar ne zaman olur hiçbir fikrim yok. Olan araçların hepsinde Connected Unlimited + donanımı mevcut. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Borusan Oto on Instagram: "Ekim ayına özel, 5 Şarj istasyonlarında geçerli 7.500 TL değerindeki şarjınız Borusan Oto’dan. #BorusanOto #MINI #MINICountryman #BIGLOVE @5_bessarj"
    https://www.instagram.com/reel/DPy1IwAjENm/?igsh=MmUzbDl0NGRwbm1h

• Araçtan uzaklaşınca kendi kendine kilitleme, araca yaklaşınca kendi kendine açılma Countryman’lerde var mı?

Evet var. Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli 

• Aracım gelmedi ancak ben Sahler marka yağmurlu havalar ve kış için havuzlu paspas aldım. Sahler markası yıllardır kullandığım bir marka ve son derece memnunum. Yüksek sıcaklıklarda da kesinlikle koku yapmıyor, zemine oturumu tam çünkü lazer kesimli ve her araca özel olarak üretiliyor. Düşünen arkadaşlarım araştırıp değerlendirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaman5855 -- 19 Ekim 2025; 10:13:29 >
  • Ayrıca aracın yüzeyini korumak için Olex ultra serisi 210 mikron on yıl garantili tamamen TPU, PPF’de kaplatacağım onun da siparişini geçtim.

• Şarj cihazı olarak da Go-E firmasının ürünlerini komple set halinde aldım. Ürün diğer firmalardan farklı olarak üç yıl garantili. Sigorta kutusu,dönüştürücüler, beş metrelik şarj etme kablosu, kablo taşıma çantası setin içerisinde var. Set halinde neredeyse 10.000 TL’ye yakın daha uyguna geldi . Ayrıca set içerisinde aldığım sigorta kutusunun tüm sigortaları Sneijder marka. Malzeme kaliteleri üst düzey. Bina otoparkımdaki sigorta kutumdan aracımın bulunduğu yere kadar olan kısma ise hasçelik firmasından 5 × 10 mm kalınlığında N2X H yanmaz kablo satın aldım ve sigorta kutusundan elektriği bu kablo vasıtasıyla çekeceğim. 5 × 10 mm almamın sebebi ise sigorta kutusu ile aracımın bulunduğu yerin arası yaklaşık 90 metre. Detaylı araştırmaya girdiğim için merak eden arkadaşların sorularını dilimin döndüğününce cevaplamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaman5855 -- 19 Ekim 2025; 10:20:22 >
  • Şarj cihazı setine ait görseller aşağıda

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli

• Bu arada arkadaşlar 19 jantin konforundan rahatsız olup orijinal 18 jantla değiştirmek isteyen arkadaş olursa sıfır aracımdaki jantlarla lastikleri direkt takas edebiliriz, üstüne fark vermek kaydıyla. İletişim için: 05055188825

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaman5855 -- 19 Ekim 2025; 11:28:44 >
  • zaman5855 Z kullanıcısına yanıt
    Ppf ye bulaşmayın bence satarken söktürmenizi isterler bir okadar da söküme para verirsiniz

Bir o kadar da derken :) Bence kaliteli malzeme kullanan bir yerde ppf yaptırıp, zamanında değiştirmek arabanın boyasını korumak ve ufak sürtmelerden vs zararsız çıkabilmek için yapılabilecek en iyi şey.

Arkadaşım bu işi yapıyor, ben ön 4 parça moben ppf yaptırdım ve uzun yolda çok faydasını gördüm. Esnekliği çok iyi, gelen taşın geri sektiğini gördüm resmen, araçta iz bile yok. kaliteli malzeme ve işçilik önemli. Hatta arka bagaj kapağı da çıkık durduğu için orayı da kaplattım, countryman yazısının harflerini de daha sağlam yapıştırdık, bazı araçlarda düşüyor çünkü. Bazı ekspertizler de sökmenizi istemiyor artık.

• 20 bin km yaptık arkadaşlar, şahsen çok memnunuz. Öyle çok da şarja dikkat etmiyoruz, genelde uzun yolda kullanıyoruz, 17,3 ortalama var, oradan siz yaparsınız mesafe hesabını. cupra’ya baktık ikinci araba lazım, yani on gün git gel düşündük elimiz gitmedi, miniden sonra araba beğenmek zor.

Selamlar, 17,3 tuketimdeki ortalama hiziniz nedir? Ioniq5 ve Enyaq coupe ile arada kaldim. Enyaq bulmak zor, ioniq ise baglantili ozellikler olmadigindan ve basic led aydinlatmasi nedeniyle olumsuz su an icin. Bu aractaki soru isaretim menzil ve suspansiyon sertligi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Setsa -- 19 Ekim 2025; 20:37:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.