Şimdi Ara

Yeni 2022 Kia Cerato Türkiye fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • lodosunoglu L kullanıcısına yanıt
    Civic elegance 650 iken turbo cerato ya kaç kişi 600 verir?

    Bir önce ki jenerasyonda avrupa da sadece bize özel dizel otomatik satıldı cerato. Ama şu anda hem sedan aracın öyle bir piyasası yok hem de cerato nun civic gibi güçlü bir ikinci eli.

    Kaç araç bulup getirebilirler bilmiyorum ama getirdikleri bütün araçları büyük ihtimalle satarlar.

    Kia Türkiye araç çeşitliliği olan nadir firmalardan biri. A sınıfı, b sınıfı hb, b sınıfı suv, c sınıfı sedan, c sınıfı hb, c sınıfı sw, c sınıfı suv, c sınıfı coupe suv, d sınıfı suv.

    Herhalde şu an ki hedefleri sportage satmak. Talep suv araca doğru kaymışken pazar payı gittikçe azalan c sedana yatırım yapmak istememiş olabilirler.

    Yerli üretim megane ve corolla dan, her daim gözde olan civic ten pazar payı kapmak zor. Gerçekçi olmak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

    Ha işte bütün mesele bu. Atmosferik motor iyi bir şey olduğundan değil. Adamlar için sedanın bir kıymet i harbiyesi yok. Tarihi eser motoru dayarim. Alan alır diyorlar. O yüzden kimse atmosferik, tüp muhabbeti yapmasın. Olan güzelim Ceratoya oldu. Şık bir tasarım heder oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lodosunoglu L kullanıcısına yanıt
    Herşey strateji. Araca turbo motor koyup 600 e yaklaştırsa ya da Ceed sw deki motoru koyup 700 e yaklaştırsa diğer c sedan rakipleri varken kolay kolay tercih edilmez.

    Bu aracın şu an ki piyasada en makul hali bu. Bir önceki jenerasyonda olduğu gibi dizel otomatik getiremiyorsan bu aracı bu piyasada ancak bu şekilde satabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 120 HP motoru koysalar çok daha fazla satardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

    Bak ben de sana diyorum ki tercih edilir. Neden? Kasa güzel. Güzel bir kasayı rakiplerinden 15 20 daha uyguna verirsin olur biter. Civicin iki nesil önceki fb7 kasası çirkindi, kimse yüzüne bakmadı. Ne dünyada, ne Türkiye'de... Güzel kasalı bir sedan Türkiye'de her zaman satılır. Passat dünyada satılmıyor, Türkiye'de rekor kırıyor. Üstelik 1.5 turbo benzinle. Ha Passat müşterisi ile c sedan müşterisi aynı diyemeyiz ama ciddi bir sedan müşterisi Türkiye'de her zaman var. Birçok kişi 710 a Civic, 750ye Octavia alacağına aynı dolulukta az daha düşük fiyata güzel kasalı bir Cerato alır. Adamlar uğraşmak istemiyor. SUV ve hb satışına odaklanıyor. getirecek, reklam yapacak... Amaan ne ugrasicam yav. Dünyada kriz var. Getirdim mi getirdim. Gitmiyor mu gitmiyor, Boş mu moş. Olsun, Alın, taktırın tüpü, binin. Dediğim gibi olan arabaya oldu. Şimdiye kadarki en güzel Cerato kasasiydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Gardaş ben 150 tork arabaya binmem bir , turbo motorların LPG uyumlu çoğu 2


    Ya siz araba kullanmadınız yada kullandığınızı sanıyorsunuz


    Astra 1.4 turbo arabam vardı 140 HP 200 tork gittim yazılım yaptırdım 170 HP 270 tork araba 1350-1400 kilo sürücü hariç bu arabanın 1.6 atmosferik modeli rampa çıkmıyor ve çok yakıyor anlatabildim mi Tork demek arabanın rahat kalkması demek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C sınıfı 2022 model bir araçta elektronik park freni yok, kadran ve kırmızı ışıklandırmalar 2000 lerden kalma ama maşallah fiyatı 2022 normalarına tam uyumlu:) Yine de corolla-civic arasındaki uzakdoğu sedan boşluğunu doldurması açısından güzel araç.

  • Cerato bir dönem ülkemize gelmedi. Onun yerine daha pahalı Stinger modelini getirdiler. Baktılar tutmuyor tekrar Cerato modelini getirmeye başladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    turbo nimet gerçekten..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbo mpi gelmeli artik lpg de takabiliriz. Atmosferik devrini kapatmalilar…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.