Şimdi Ara

YENİ 2014 TOYOTA LAND CRUİSER ( VİDEO )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://videonuz.ensonhaber.com/izle/2014-toyota-land-cruiser

http://www.youtube.com/watch?v=HFyAkRpAGjM

http://www.youtube.com/watch?v=aHNh43lmR8o

60 yılın üzerinde arazi geçmişi olan Toyota’nın Land Cruiser modeli, 4 tekerlekten çekişli otomobillerin ikonu olarak görülüyor. Rakipsiz arazi performansı ve sağlamlığı ile oldukça popüler olan Land Cruiser, 4x4 dünyasının en güçlü modellerinden biri olarak görülüyor.

Dünya çapında milyonlarca satılan Land Cruiser, Antarktika’da dâhil olmak üzere 7 kıtada satıldı.

Land Cruiser’ın eşsiz arazi özelliklerinin kilit noktaları ise: uzun ömürlü deformasyon direnci, benzersiz teknik özellikleri ve arazi koşullarında en usta şoförlere de, acemi şoförlere de kolay kullanım sağlayan arazi şartlarına göre uyarlanan sürüş seçenekleri oluyor.

Gelecek yıl satışa sunulacak yeni Toyota Land Cruiser, konfor, stil, şehir içi performansı ile kullanıcılarını etkileyecek. Dış ve iç tasarımı yenilenen Land Cruiser artık daha yüksek standartlarda kalite, konfor ve sürüş keyfi vaat edecek.

Yeni yüzü ile Land Cruiser eşsiz tasarım mirasını, klasik devasa Land Cruiser ızgarası ve şişirilmiş çamurluklar gibi birkaç temel tasarım unsuru altında birleşiyor. Toyota’nın başta yeni Auris ve Corolla olmak üzere yeni modellerinde kullandığı LED gündüz farları da yeni Land Cruiser’ın ön ızgarası boyunca uzanan ön farlara yerleştirilmiş.

İç tasarımı da yenilenerek daha şık bir görüntü sunan yeni Land Cruiser, tek parça haline getirilen sürücü odaklı ön konsol ve 4.2 inçlik TFT renkli çoklu bilgi ekranı sürücünün araçları ilgili bilgilere ve arazi sürüş yardımına kolayca ulaşmasını sağlıyor.

Mevcut Land Cruiser’dan yalnızca 20 mm uzun olan, 4,780 mm’lik yeni Land Cruiser’ın manevra mesafesi ile önceki modelle aynı, 5.8 metrede tutulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 26 Ağustos 2013; 21:32:40 >

• Crawl Control anlatan güzel bir video da benden olsun o zaman :)

http://www.youtube.com/watch?v=0msPb7vVv4A
  • Az yakışıklı olsa alınası araç ama çok tipsiz beya.
  • sağlam araç istiyorsanız daha sağlamı yapılana kadar en sağlamı land cruiser...

tipine bakarak araç alınan tek memleket bizimki...

milletin tipine bakarak hayallerini süsleyen range roverler 10 yaştan sonra sanayiden çıkmıyor..

gidin 80 yılından sonraki toyotalara bakın..sorunsuzluk adamların temel ilkeleri.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

sağlam araç istiyorsanız daha sağlamı yapılana kadar en sağlamı land cruiser...

milletin tipine bakarak hayallerini süsleyen range roverler 10 yaştan sonra sanayiden çıkmıyor..

gidin 80 yılından sonraki toyotalara bakın..sorunsuzluk adamların temel ilkeleri.

gosteris budalasi bir toplum oldugumuz icin olabilir mi? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İslam ÇUPİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM

Bu araç prado

Hocam nette denk geldi paylaşılmamıştı paylaşayım dedim , pradonun farkı ne bilmiyorum daha doğrusu video land cruiser diye verilmişti ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 27 Ağustos 2013; 20:02:49 >

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Orijinalden alıntı: REM

Bu araç prado

Hocam nette denk geldi paylaşılmamıştı paylaşayım dedim , pradonun farkı ne bilmiyorum daha doğrusu video land cruiser diye verilmişti ...

Zaten Land cruisr prado diye türkiyede satılıyor, asıl bahsedilenden bir boy küçük araç
  • rakipsiz arazi aracı, zaten şehir içinde bu tür araçlar görgüsüzlüğün simgesi.

Orijinalden alıntı: neilblack

rakipsiz arazi aracı, zaten şehir içinde bu tür araçlar görgüsüzlüğün simgesi.

Genelde bebek sahilinde görülüyorlar :)

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

sağlam araç istiyorsanız daha sağlamı yapılana kadar en sağlamı land cruiser...

gosteris budalasi bir toplum oldugumuz icin olabilir mi? :)

aynen öyle..gösteriş budalası ve süxe meraklısı bir toplumda yaşıyoruz..

toyota land cruiser serisinde malesef çağa ayak uydurmaya çalışmış..araç özünde arazi taşıtıdır..
    rakipleri artık arazi aracı değil lüks makam arabası olarak üretiliyor..toyotada pazardan geri kalmamak adına değişiklikler yapıyor..hem araziden hemde asfalttan vazgeçmemek adına bazı konulardan feragat ediyor..

doğayı ve arazide gezmeyi keşif yapmayı çok severim..bir süre öncesine kadar 2004 prado kullanıyordum..concon bir arkadaşımızla seyahat ederken 4H-4L arazi vitesi kolunu görünce "ay ne kadar banal bir görüntü,hala bu şekilde mi vites üretiyorlar" dediğinde dumur olmuştum..kendisi de range rover sahibidir ayrıca...

• quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Böyle Land Cruiser olmaz, bu olsa olsa Prado'dur . Pek beğenmedim açıkçası .

+1

Full Options and never faulty before.Tires are %100 great and the car is a clean ride i want to sale it for just $22,000us dollars.

The Car is in perfect shape, low KM, Gulf specification, automatic Car looks like brand new, Single owner,i am the first owner of the car.

No accident Record.Interested,

Mileage: 4,334
    Body Style: SUV
    Exterior Color: Magnetic Gray Metall...
    VIN: JTMHY7AJ1D4010305
    Fuel: Gasoline
    Engine: 5.7L V8 32V MPFI DOHC
    Transmission: 6-Speed Automatic
    Drivetrain: 4WD
    Doors: 4
    Wheelbase: 112"

Orijinalden alıntı: senersongur

i want to sell my 2013 Toyota Land Cruiser V8 Used for just 5 month and in a great condition.

Full Options and never faulty before.Tires are %100 great and the car is a clean ride i want to sale it for just $22,000us dollars.

The Car is in perfect shape, low KM, Gulf specification, automatic Car looks like brand new, Single owner,i am the first owner of the car.

No accident Record.Interested,

Mileage: 4,334
    Body Style: SUV
    Exterior Color: Magnetic Gray Metall...
    VIN: JTMHY7AJ1D4010305
    Fuel: Gasoline
    Engine: 5.7L V8 32V MPFI DOHC
    Transmission: 6-Speed Automatic
    Drivetrain: 4WD
    Doors: 4
    Wheelbase: 112"

Gerçek değeri 20bin dolar.

• konsolda auris gibi dijital saat yoksa almam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.