Bildirim
YENİ 2012 | ACER ASPIRE ONE 725 [ANA KONU] (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SkyCaptain18
Bluetooth yazılımı yüklü mü ?
acerin destek sitesinde atheros bluetooth driverini indirdim kurdum...ama ne kutusunda nede cihazın üstünde bluetooth la ilgili bir ibare var sanırım koymamışlar bu modele öyle geldi bana...vatanın sitesindede yazmamakta ...sizin c-70li cihazlarda varmıdır bluetoth anlamadım -
Bluetooth Atheros değil,Broadcom olması lazım... -
quote:
Orijinalden alıntı: fakcakaya
quote:
Orijinalden alıntı: SkyCaptain18
Bluetooth yazılımı yüklü mü ?
acerin destek sitesinde atheros bluetooth driverini indirdim kurdum...ama ne kutusunda nede cihazın üstünde bluetooth la ilgili bir ibare var sanırım koymamışlar bu modele öyle geldi bana...vatanın sitesindede yazmamakta ...sizin c-70li cihazlarda varmıdır bluetoth anlamadım
amerikan sitesinde You can also share media using Bluetooth® 4.0 dediğine göre olması lazım.Türkiye sürümünde çıkardılarsa bilmem.everest ile parçalara baksana. -
quote:
Orijinalden alıntı: memotembelgezer
quote:
merhaba
dışarıda kullanmak için netbook alacağım.pil süresi ve hafiflik önemli.şu iki model arasında hangisi hız olarak iyi
samsung
acer
makinayı kullanan arkadaşlar bir yorum yaparmısınız
Hocam hiç düşünmene bile gerek yok Acer AO 725 al bak keyfine bu kadar diyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
quote:
arkadaş bluetooth yokmudur bu cihazda?ben bulamadım bir türlü, acerin sitesinde driveri var halbuki?
Bluetooth 4.0 var fn f3 du galiba tuslarina basip aktif et.
yok hocam yok olmuyor bluetoth ikonuda yok klavyede zaten bu yeni c70 işlemcili olan modelde yokmudur acaba bluetotth?fn f3 tuşu wirelesi açıp kapıyor
Bende ilk geldiğinde yok sanmıştım bir kaç kere dene sen FN+ F3 (Wireless işaretine takılma) aşağıda geliyor bluetooth işareti kendi sürücüsünü kuruyor Windows 8 te.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaş bluetooth yokmudur bu cihazda?ben bulamadım bir türlü, acerin sitesinde driveri var halbuki?
Bluetooth 4.0 var fn f3 du galiba tuslarina basip aktif et.
yok hocam yok olmuyor bluetoth ikonuda yok klavyede zaten bu yeni c70 işlemcili olan modelde yokmudur acaba bluetotth?fn f3 tuşu wirelesi açıp kapıyor
Bende ilk geldiğinde yok sanmıştım bir kaç kere dene sen FN+ F3 (Wireless işaretine takılma) aşağıda geliyor bluetooth işareti kendi sürücüsünü kuruyor Windows 8 te.
ben windows 7 ultimate 64 bit kurdum...birde bradcom sürücüsü kurup deneyecem ama varlığına ait hiç bir belirti göremedim....kutusunun üzerinde bile yazmıyor...
-
arkadaşla malesef bu yeni c70 işlemcili modelde bluetooth yokmuş acer çağrı merkezini aradım cihazın seri nosu ile baktılar bu seride hiç olmayacakmış...önemli bir kayıp değil ama böyle şirin bir netbookta olması lazımdı... -
quote:
quote:
quote:
merhaba
dışarıda kullanmak için netbook alacağım.pil süresi ve hafiflik önemli.şu iki model arasında hangisi hız olarak iyi
samsung
acer
o kadar iyi diyorsun yani.ortalama pil ile kaç saat gidiyor?asus un bir modeline 11 saat yazmışlar mesela.8gb remleri de destekliyormuş doğru mu?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
merhaba
samsung
acer
o kadar iyi diyorsun yani.ortalama pil ile kaç saat gidiyor?asus un bir modeline 11 saat yazmışlar mesela.8gb remleri de destekliyormuş doğru mu?
11 saat gitmesi bence mucize olur Asus'un abartı geldi bana, 4 saat gidiyor benim makine SSD ile yük altında olmayınca biraz daha fazla gidiyor. Evet 8 gb destekliyor bende 4 vardı gittim 8 ile değiştirdim sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 4 Şubat 2013; 10:48:23 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
merhaba
samsung
acer
11 saat gitmesi bence mucize olur Asus'un abartı geldi bana, 4 saat gidiyor benim makine SSD ile yük altında olmayınca biraz daha fazla gidiyor. Evet 8 gb destekliyor bende 4 vardı gittim 8 ile değiştirdim sorun yok.
ssd pil ömrüne çok katkıda bulunuyor mu?11 saati görünce bende ne süpermiş demiştim.
-
arkadaşlar
ssd takılı benim makinede 3-4 saat batarya gidiyor...ayrıca 2gb rami en az 4 gb yapmalısınız...ben win7 64 bit kurdum...bataryada çalışırken 1.0mhz de işlemci...fişte 1.345mhz de çalışmakta..bluetoth yok...hafiflik en önemli özelliği ayrıca adaptörünün telefon adaptörü gibi olması taşınabilirliği artırmakta...ben çok beğendim cihazı...10.1" lik çantada alırsanız tam oturuyor cihaz içine epey küçük ve hafif netbook olmuş oluyor böylece...tek takıntım bluetoth gibi birşeyi nasıl koymazlar bunda takılıyorum..... -
quote:
arkadaşlar
ssd takılı benim makinede 3-4 saat batarya gidiyor...ayrıca 2gb rami en az 4 gb yapmalısınız...ben win7 64 bit kurdum...bataryada çalışırken 1.0mhz de işlemci...fişte 1.345mhz de çalışmakta..bluetoth yok...hafiflik en önemli özelliği ayrıca adaptörünün telefon adaptörü gibi olması taşınabilirliği artırmakta...ben çok beğendim cihazı...10.1" lik çantada alırsanız tam oturuyor cihaz içine epey küçük ve hafif netbook olmuş oluyor böylece...tek takıntım bluetoth gibi birşeyi nasıl koymazlar bunda takılıyorum.....
ssd takılı değilken kaç saat gidiyordu.zaten 2 gb rem ne ya çok ilkel ben direk 8 sokarım ona win8 ile geliyor yazıyor vatanda.win8 in hangi sürümü ile geliyor?bluetooth da ayrı bir ofsayt zaten 21.yy dayız nasıl olmaz?mantığı ne?hem amerika hem türkiye sayfasında bluetooth lu reklam yapıyorlar.
-
ben de vatandan 645'e aldım. Fiyatı görünce dayanadım N450 netbookumu bırakıp buna geçtim.
Windows 8 64 bit yüklü. Pro fralan değil normal Windows 8.
Bluetooth olmaması kötü olmuş. Ancak artık çok da sorun değil Kadıköyden bir mini bir Dungle ediniriz artık.
Eski netbookuma göre daha çok ince ve daha çok hafif. Çantamda varlığı yokluğu anlaşılmıyor.
Ben mavi rengini tercih ettim. Keşke dışında eşşek kadar ASPİRE ONE yazmasalardı. Daha şık olurdu.
Netbookları inanılmaz bir elektrik tasarrufu sağladığı için çok seviyorum.
Geçenlerde indirimde bir de AOC 23 inch ekran aldım. Bağladım klavye+mausumuda
Canavar gibi kullanıyorum Acer AO725'i
İlerde 4 GB ram ile SSD'yi de taktım mı kaymaklı kadayıf
-
C60 modelinde bluetooth 4.0 var bende ilk geldiğinde yok zannetmiştim FN + F3 tuşu ile aktifleştiriliyor Acer LaunchManager yüklü olması lazım aynı zamanda. -
quote:
Orijinalden alıntı: abdy
ben de vatandan 645'e aldım. Fiyatı görünce dayanadım N450 netbookumu bırakıp buna geçtim.
Windows 8 64 bit yüklü. Pro fralan değil normal Windows 8.
Bluetooth olmaması kötü olmuş. Ancak artık çok da sorun değil Kadıköyden bir mini bir Dungle ediniriz artık.
Eski netbookuma göre daha çok ince ve daha çok hafif. Çantamda varlığı yokluğu anlaşılmıyor.
Ben mavi rengini tercih ettim. Keşke dışında eşşek kadar ASPİRE ONE yazmasalardı. Daha şık olurdu.
Netbookları inanılmaz bir elektrik tasarrufu sağladığı için çok seviyorum.
Geçenlerde indirimde bir de AOC 23 inch ekran aldım. Bağladım klavye+mausumuda
Canavar gibi kullanıyorum Acer AO725'i
İlerde 4 GB ram ile SSD'yi de taktım mı kaymaklı kadayıf
''İlerde 4 GB ram ile SSD'yi de taktım mı kaymaklı kadayıf.''
Bu takviyeyi ben de yapacam.
HDMI performansı nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
N450 de 360p bile izleyemezken bunda 1080p leri takılmadan akıcı biçimde izliyorum. StarTV de işler güçleri online izledim. Lenovo Z585 notebookumdan bir fark göremedim. Office 2013 Türkçeyi de kurdum. Cillop gibi oldu. Oyun ile aram olmadığından ne çalışır ne çalışmaz bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
N450 de 360p bile izleyemezken bunda 1080p leri takılmadan akıcı biçimde izliyorum. StarTV de işler güçleri online izledim. Lenovo Z585 notebookumdan bir fark göremedim. Office 2013 Türkçeyi de kurdum. Cillop gibi oldu. Oyun ile aram olmadığından ne çalışır ne çalışmaz bilmiyorum.
Fazlada abartmaya gerek yok dostum, bazı internet üzerindeki 1080p videolarda takılma olmakta...gom player üzerinden denediğim bazı 1080p filmlerdede takılmalar olmakta...ince ayarları varmıdır videolar konusunda onu bilemem...
oyun meselesine gelince çok komik böyle bir sistemde oyun oynamayı düşünenler hala varmıdır bilmiyorum...:)
mükemmel taşınabilirliği olan ve ev/ofis/internet/film için yeterli olan bir netbooktur... -
quote:
Orijinalden alıntı: anlamamki
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FmL
Bende bugün Acer AO725 sahibi oldum. Cihaz güzel, ben program yazmak için aldım gayet kullanışlı.(Uzun süreli kullanımda gözleri yorduğunu söylemek isterim) Youtube tan 720p akıcı bir şekilde izleniyor ama bilgisayarda bir 720p açtığımda takılmalar oluyor acaba player dan mıdır ? KM Player kullanıyorum , ne önerirsiniz?
Splash pro ex kullan donanım hızlandırma olduğu için 1080p Bluray Avatarda bile sıfır takılma yaşadım mükemmel bir player.
Splash pro ex<<1080 p lık fılmı takılmadan ızledınmı?
full unu pm den yollarmısnın bana?
Ben cevaplayayım size bunu.....
bende Acer One 722 var.... Bu modelin bir önceki, versiyonu, eksikleri olarak USB 3.0 yok (olsa iyi olurdur), 2 gb ram ve 320 gb 5400 rpm hdd ile gelmesi....
725 ise 4 gb ram, 500 gb hdd ve usb 3.0 artısı ile geliyor olmalı.... ama pilli 4 hücreli... 722 nin 6 hücreli
2 ay önce gelene amd-ati driveri ile, ÇOĞU 1080p' yi, donanım hızlandırması ile SPLASH pro EX de Motion Blur2 ==> 60p de akıcı ve takılmadan çalıştırıyor
bir sadece 3d avatar da kasıldı, onun harici 6 gb lık Kung-Fu Panda dahil kasılmadı.....
Youtube dan 720p lerde az takılıyor ama IDM (ınternet download manager) ile indirip izlediğimde 1080p ye bile "bana mısın?" demiyor...
Windows 8 kurdum 1 hafta önce, splash ex hariç memnunum.... splash ex de altyazılarda şeffaf değil de, siyah bir çerçeve varmış gibi çalışıyıor.... windows 7 de öyle bir problem yok.... (splash ex 1.13 versiyonu)
Genel anlamda memnunum ama ürünün malzeme kaliteis KÖTÜ!!!
kapağı kapatınca, kendi klavyesi nasıldır ki iz yapıyor(kir) ekrana...bataryanın bulunduğu üst panel kısmı nasıldır anlamadım ama çizildi kapak aç-kapa....
Şarj deseniz, Çocuk bakar gibi batarya %100 e kadar gelmeden çıkartacaksınız... oldu da kasa ile unuttunuz şarjda, batarya aşınıyor.... adamlar şarj kesme devresi koymamışlar sanırım
7 ayda %16 aşında dikkat etmeme rağmen...
OYUN oynamak gibi derdiniz varsa, sizi üzebilir....
Warcraft Dota (6,74) hafif takılarak çalıştırıyor... işlemci yetmiyor.... ekran kartını maksimum %39 yüklenebildim bu ooyunda.... 1366*768 her şey low (800*600 da denedim sonuç aynı)
normal Warcraft haritalarında sıkıntı yok, DOTA zorluyor....
Counter-Strike 1.5 çok nadir takılmalar ile akıcı çalışıyor....
Lord Of The Rings, Battle for middle Earth 2 : 1024*768 her şey low akıcı....
Hayvanlık edip, God Of War denedim (emülatör ile) açtı ama oynamak için 5 fps ye razı olmak gerek
İnternettte de Opera ile, beni facebook anasayfa hariç, 10-15 Sekmeye kadar üzmüyor... 2 gb ram ile (anasayfa da çok aşağıya inersem "pes" demeye başlıyor)
Ses çıkışı çok düşük, güç olarak.... 1 w x2 hopörler var ama hakkını vermiyor...
ısınma olarak, 81/82 dereceye kadar çıkabiliyor .... altında soğutucu varken 77/78 e kadar... (oyunlarda) AMA çok sessiz...
ekranından çok memnunum.... 1366*768
-
quote:
quote:
Fazlada abartmaya gerek yok dostum, bazı internet üzerindeki 1080p videolarda takılma olmakta...gom player üzerinden denediğim bazı 1080p filmlerdede takılmalar olmakta...ince ayarları varmıdır videolar konusunda onu bilemem...
oyun meselesine gelince çok komik böyle bir sistemde oyun oynamayı düşünenler hala varmıdır bilmiyorum...:)
mükemmel taşınabilirliği olan ve ev/ofis/internet/film için yeterli olan bir netbooktur...
ati cataly mobile 13.1 yükle düzelir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X