Şimdi Ara

YENİ 2012 | ACER ASPIRE ONE 725 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
3
Favori
50.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redvelvet

    windows 10 yükleyebilen veya rezervasyon bildiri mi gelen var mı arkadaşlar.
    Geçen hafta tam 19 saat boyunca uğraştım ama W10 yükleyemedim cihaza.
    Umarım konuyla hala ilgilenen vardır.
    Teşekkürler.

    Benim Windows 7 yüklü cihaza Windows 10 yüklendi. Bir güncelleştirme gibi yüklendi ve sorunsuz çalışıyor.
  • redvelvet kullanıcısına yanıt
    https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

    Burdan aracı indirip yükledim sorun yok.
  • 2.5 yıllık cihazımı satıyorum. tek problem boya atmaları ve çizikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni işlemci takılabilse canavar gibi olur bu makine, takmanın bi yolu yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben 2 gün sıfır önce aspire onu 725 aldım. Windows 8 var bilgisayarda. Açıkçası özelliklerinden felan pek anlamam netbook için arkadaş tavsiyesiyle aldım 600 liraya. Program olarak saadece chrome yüklü ama bilgisayar ciddi manada çok kasıyor. Yavaş açılıyor. İlk 1-2 dakika chromeye basmama rağmen açmıyor, youtubeden 480p video izlerken kasıyor, donuyor. Tarayıcı yanıt vermiyor vesaire. Sorun ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazımda win7 32bit yüklü. bluetoothu görmüyor. wifi açılıp kapanabiliyor ama bluetooth'da tık yok. sebebi ne olabilir?
  • kayip_ kullanıcısına yanıt
    Olmayan bir şey nasıl görünsün ki, o ciazda Bluetooth yokta ondan görmüyor.
  • temiz aspire one 725 satılıktır. upgrade yapılarak 8gb rem +120 gb ssd takılmıştır. pil yenidir. ilgilenenler pm atabilir.
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin kardeşim affına sığınarak birşey soracaktım bende de bu cihaz var ama internette film izlemeye kalkınca cpu kullanımı %100 oluyor ve donmalar başlıyor. sende durum ne ne yapmamı önerirsin. ssd takınca hızı azda olsa farketti ama ram denemedim bide işlemciye bişey yaptın mı hız aşırtma filan yada farklı bir program filan kullandın mı. Tavsiyelerin için şimdiden teşekkür ederim.
  • Yeğenime alınmış, bir zaman sonra çok yavaş ve kasıyor diye bir kenara atılmış, neredeyse hiç kullanılmamış, atıl durumda olan Acer Aspire ONE 725 2GB RAM'i olan, Windows 8 işletim sistemiyle satın alınmış PC'yi denedim. Cihaz gerçekten de gündelik işlerde kullanılamayacak kadar yavaş, hele youtube'tan 720p video açıp, bağlantı sorunu olmadığı halde donmadan video izlemesi bile işkence halini aldığını gözlemledim. Cihazı parçalarını başka bir PC'de kullanmak için, parçalara ayırmaya kıyamadım.

    Ben de bu ürünü nasıl değerlendirebilirim düşüncesi ile PC'ye Windows 7 64bit kurdum. Windows 8'e kıyasla bir nebze daha iyi çalıştığını gözlemleyince, TBS 5980 CI DVB S2/S USB dijital uydu TV kartı ile deneme yaptım. Şaşırtıcı bir şekilde 1920X1080i FULL HD yayınları da dahil olmak üzere tüm TV kanallarını hiç bir şekilde kasmadan gösterebildiğini gözlemledim. Ben de bu cihazı emektar PC monitörüme VGA to HDMI kablo çeviricisi ile bağlayıp LCD TV'ye çevirdim. Sonradan başka bir PC'den kalma, Bluetooth özeliği de bulunan bir Wi Fi + Bluetooth kartı Aspire ONE 725'in Bluetooth özelliği bulunmayan Wi Fi kartı ile değiştirdim. Wi Fi karta ait donanım sürücülerini de kurunca ses sistemine Bluetooth ile bağladım. Sağ kenarında Touchpad bulunan Logitech K400+ kablosuz klavye ile uzaktan kumanda ediyorum. Al sana Şahane LCD TV 2GB RAM az geliyor. 4GB olanı ile değişmek gerekiyor.




  • hala elinde olan xp yüklesem de kullansam diyenler için en sıkıntı wireless driverlar 15 gün uğraştım


    atheros ar5b125 için driverlar ihtiyacı olan kullansın


    bunun dışındaki tüm atheros driverları mavi ekran verdi

  • sadays S kullanıcısına yanıt

    Yonga seti donanımına ait sürücüsü yoksa (yok) XP kurmanın bir anlamı kalmıyor ki. USB 3.0 portu için de aynı durum geçerlidir.

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.