Bildirim
Yeni 160 GB harddisk alıcam tavsiye ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben her zaman Seagate derim.Biraz sesli ama bence daha sağlam oluyorlar.Sata2 alacaksan eğer biraz daha para koyup ST3250410AS veya ST3250310AS model 250gb Seagate lerden alabilirsin.Baya iyi performanslılar. -
160 ile 250 arasında 10-15$ vardır. Bence 250 al -
250 olabilir ama markası kafama takıldı...sonkarar seagate mi diosunuz beyler.. -
Seagate bence.Ayrıca o dediğim modeller hızlı.250gb seagate in diğer modelleri o kadar hızlı değil.Ide olanlarda durum ne bilmiyorum tam. -
bence samsung al 160 GB harddislk bendede var yaklaşık 3 sene oldu daha açıp bakmadım ne durumda diye tıkır tıkır çalışıyor -
seagatein 160lık sata2 ncq su var 8 mb bellekli
4 tane aldım son kurduğum sistemlere gayet başarılı -
ST3250410AS veya ST3250310AS de 250gb lık plaka kullanılmış ve hd tach ile test ederseniz alacağı average read 82-87mb/sn dir.Diğer 160gb lık Seagate lerde daha eski plakalardan olmadı gerekiyor.Onların hd tach dan alacağı da max 67mb/sn dir.160gb olan 62$ galiba 250gb da 79$ aradaki fiyat farkı çok gelmiyorsa 250gb almak daha iyi olur.Hem arada baya bir gb farkı var hem de hız farkı var.ST3250410AS buluyorsan başka bir diske bakmana gerek yok bence. -
Seagate alırsan gürültü işin içine girebilir,şanssızsan bir traktör sahibi olabilirsin,ama gürültü sorun değil diyosan seagate den başka marka alma... -
PEKİ EN SESSİZİ HANGİSİ? -
quote:
Orjinalden alıntı: weneorn
Seagate alırsan gürültü işin içine girebilir,şanssızsan bir traktör sahibi olabilirsin,ama gürültü sorun değil diyosan seagate den başka marka alma...
ne gürültüsü anlayamadım
şuan kasmada 3 çeşit seagate var
ve başka arkadaşlara aldığım çeşitleride saymıyorum
hiçbirinde ses seda yok
ne gürültüsünden bahsediyorsun anlıyamadım -
ST3250410AS serisi Seagate'lerde kesinlikle ses yok, performans da diğerlerine göre çok üstün. -
sessizlik istiyosan samsung alıcaksın seagateler daha sesli oluyo... ama arkadaşların 160 gb lık bi modelde tavsiye edebilecekleri sessiz bi seagate var mı bilmiyorum...
ben olsam hız yerine sessizliği tercih ederim... kendi adıma konuşiyim .. ben gecenin 3üne 4 üne kadar pc başındayım.. gecenin sessizliğinde HDD sesi duymaktan nefret ederim... kimse için hoş olmaz bu...
*bu arada ben 160 gb samsun gkullanıyorum ses yok.. sen 250 gb alıcam diyosan segate in sessiz versiyonu var onu al.. -
senin için sessizliklse benim i,çinde perf ve dayanıklılık önemli
benim gözümdede samsung çok dayanıksız
2-3 senede uçup gidiyor alet
ne olacak şimdi
kullanmadığın hdd için yorum yapıp neden kötülüyorsun
kullandığını öv yeter
şuan yazdığım işyerindeki sitemi ben kurdum ve içinde 160lık seagate var
tık yok tık
aynı kasadan 4 tane kurdum hepsinde aynı
ne olacak şimdi
senin yorumuna göre kafam şişmeliydi benim şuanda
ama ortada öyle bişey yok -
Dostum neden 160 gb olacak, sata mı yoksa hdd mi alacaksın bunu yazmamışsın ama sata alacaksan seagete al derim çünkü benim pc de şuan üç tane hard disk var, bunlardan biri samsung, biri seagete, biri ise philips, hepside 250 gb lık ama ben en çok seagate den mümnunum, veri akranım hızı olsun, sessizliği olsun çok mükemmel. segate den vazgeçmem.
-
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
ne olacak şimdi
kullandığını öv yeter
tık yok tık
ne olacak şimdi
ama ortada öyle bişey yok
git yukarda yazdığımı bi daha oku adamı sinirlendirme lütfen ben seagateler hakkında herkesin yazdığı yorumu yazdım.. hatta bazı seagate modellerini sahipleri kötülüyo kendileri sölüyo bunu ki kötü demedim ben sadece sesli oluyo bazı serileri dedim.. belli serileri sessiz ama bunları bilip de alman lazım dedim.. değilse rasgele bi seagate almak bence risk almaktır... ve risk almamaktır demek kendini kandırmak olur... forumda son zamanlarda seagate in belli modelleri için sessiz deniliyo... ama bundan önce pembe motor yok yeşil motor ..armut seçmek zorunda kalır gibi seçtiriyodu sana ..ama samsungların daha sessiz olduğu genel kanı.... ama perf. ı düşük seagate e göre o ayrı tabi..
quote:
*ver her samsung hdd aynı değil tabiki.. senin gözünde bu zaten.. duyan da bütün samsunglar 2-3 sene de patlıyo zanneder.. markacılık sizin yaptığınız başka bişi değil.. ben objektif olarak hangi markanın nesi iyi nesi kötü yazıyorum... hiç bi markayı da kötülemiyorum ama sen hem kötülediğimi söleyip hem de samsung lar hakkında genel konuşabiliyosun... forumda yardım etme bence sen yanıltıyosun insanları ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 18 Kasım 2007; 14:56:16 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
ne olacak şimdi
kullandığını öv yeter
tık yok tık
ne olacak şimdi
ama ortada öyle bişey yok
git yukarda yazdığımı bi daha oku adamı sinirlendirme lütfen ben seagateler hakkında herkesin yazdığı yorumu yazdım.. hatta bazı seagate modellerini sahipleri kötülüyo kendileri sölüyo bunu ki kötü demedim ben sadece sesli oluyo bazı serileri dedim.. belli serileri sessiz ama bunları bilip de alman lazım dedim.. değilse rasgele bi seagate almak bence risk almaktır... ve risk almamaktır demek kendini kandırmak olur... forumda son zamanlarda seagate in belli modelleri için sessiz deniliyo... ama bundan önce pembe motor yok yeşil motor ..armut seçmek zorunda kalır gibi seçtiriyodu sana ..ama samsungların daha sessiz olduğu genel kanı.... ama perf. ı düşük seagate e göre o ayrı tabi..
quote:
*ver her samsung hdd aynı değil tabiki.. senin gözünde bu zaten.. duyan da bütün samsunglar 2-3 sene de patlıyo zanneder.. markacılık sizin yaptığınız başka bişi değil.. ben objektif olarak hangi markanın nesi iyi nesi kötü yazıyorum... hiç bi markayı da kötülemiyorum ama sen hem kötülediğimi söleyip hem de samsung lar hakkında genel konuşabiliyosun... forumda yardım etme bence sen yanıltıyosun insanları ..
bende kullandıklarıma yorum yazıyorum merak etme
kurduğum 2 sistemdeki samsung hddler uçu
ama seagteler hala taş gibi
bende yeşil sgatede pembe seagatede var tık yok
milyonlarca satılan birşeyde 4 tane oldu diye hemen kötülemek gerekmez tabii
ha diyecen sen seagate için söylüyosun ama
tabi söyleyecem ben bu saatten sonra kesinlkle samsung ve wd ye para vermem
seagte varken maceraya girmnin alemi yok
-
ok senin yaşadıklarına ve deneyimine saygı duyuyorum... ama tabi herkesin güvendiği marka farklı... ben hdd alıcak olursam herkes tarafından kabul gören seri nosu falan belli olan sessiz ve hızlı bi seagate hdd bulursam onu alırım ... ama bulamazsam samsungdan yana kullanırım tercihimi.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
ok senin yaşadıklarına ve deneyimine saygı duyuyorum... ama tabi herkesin güvendiği marka farklı... ben hdd alıcak olursam herkes tarafından kabul gören seri nosu falan belli olan sessiz ve hızlı bi seagate hdd bulursam onu alırım ... ama bulamazsam samsungdan yana kullanırım tercihimi..
eyw -
Bilgisayarı ilk aldığımda samsung hdd takılı idi şimdilerde içinden acayip sesler gelmeye başlayınca inceleme sonuçlarına gayet başarılı bir ürün olan Seagate Barracuda 7200.10 ST3250410AS aldım ve şu an çok memnunum.Ayrıca o kadar da gürültülü çalışıyor sayılmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X