Şimdi Ara

Yemen Uzun Başkan Adaylığından Çıkarıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Adaylardan Yamen Uzun, yönetim kurulu listesini belirtilen zaman içinde Divan Kuruluna ulaştırmadığı için adaylıktan çıkarıldı.

Böylece aday sayısı Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar olmak üzere 2'ye düştü.

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" İslam Çupi
  • Özür diliyorum Yamen Uzun

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" İslam Çupi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

Özür diliyorum Yamen Uzun

Önemli değil.
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Adam dün sanmayinki yönetim listesini yetiştiremedim sadece vermek istemiyorum falan diyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Yeni stad yapacak olan mı bu?

o hulusi belgü

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

Adaylardan Yamen Uzun, yönetim kurulu listesini belirtilen zaman içinde Divan Kuruluna ulaştırmadığı için adaylıktan çıkarıldı.

Böylece aday sayısı Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar olmak üzere 2'ye düştü.

FB TV de kongre yayını var ve orada böyle bir şey demediler. Hala Adaylar dan biri. Aziz Yıldırım, Ali Aydınlar ve Yemen Uzun adaylar dedi. Hatta Yemen Uzun için listesi olmadan seçime giriyor dediler.
    Daha Fazla Göster
  • sonradan geri alındı seçime

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • Onu gecsin, yapilmisi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bildiğim liste vermesi gerekmiyor, çünkü başkan+yönetim değil başkan seçiliyor.başkan kendi yönetimini kendi seçiyor. yönetim listesinin verilmesinin sebebi seçmenlere bak ben böyle bir yönetim kuracağım demek oy almak içindir. yönetimini bilmeden de isteyen adama oy verebilir yani sıkıntı yok diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.