Son 10-15 gündür bayağı sık oluyor akşam yemeğinden 2 saat sonra acayip bi şişkinlik oluyor karnımda.Baya gaz çıkıyor ama genede geçmıyor şişkinlik var mı bunun sebebini yada çözümünü bilen.
2 saat sonra...
ön planda; 1) Gastrit 2) Safra Kesesi taşı
olabilir...
Dahiliye veya gastroenterolog ya da genel cerrahi ye başvurabilirsiniz... geçmiş olsun...
yurtta kalırken oyleydi genelde ..yemekler değişince bünye alısamadı tabi ilk zamanlar yaglı ne oldugu belirsiz yemeklere ama sonra alısıyo yavas yavas geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Son 10-15 gündür bayağı sık oluyor akşam yemeğinden 2 saat sonra acayip bi şişkinlik oluyor karnımda.Baya gaz çıkıyor ama genede geçmıyor şişkinlik var mı bunun sebebini yada çözümünü bilen.
aynı sorun bende de var çok fena gurluyor midem gökgürlemesi gibi ama açlıktan değil sizin gibi yemek yedikden 2 saat sonra neyse gittim doktora endoskopi yaptılar iltihaplanma çıktı ve galiba bir mikrop varmış midemde üreaz testi pozitif diyordu galiba pozitif olunca mikrop oluyor sende git hocam yalnız çok fena bişey 2 gün önce girdim boğazım hala ağrıyor.Ama insan midesinin içini görünce bir garip oluyor cd ye kopyalıyıp banada verdiler bakalım salı günü sonuçlar gelicek
yaklasık 3-4 gundur bendede oluyo bu sorun yıllardır spor yapmama ramen hıc böle denk gelmedım. arkadas safra kesesı tası demıs benımde son bı kac gudur ansızın böbreklerımde sancı oluyo nefes alamıyorum kalıyorum oldugum yerde. butun bunların nedenı böbreklerde olusan tasmıdır yoksa yedıgım yemeklerdenmıdır yada mıgde ıle olan sorunumdanmıdır Walla bende anlıyamadım. ssk yok doktora kısa zamanda gıdıcem
quote:
Orijinalden alıntı: 87akin-izmir
yaklasık 3-4 gundur bendede oluyo bu sorun yıllardır spor yapmama ramen hıc böle denk gelmedım. arkadas safra kesesı tası demıs benımde son bı kac gudur ansızın böbreklerımde sancı oluyo nefes alamıyorum kalıyorum oldugum yerde. butun bunların nedenı böbreklerde olusan tasmıdır yoksa yedıgım yemeklerdenmıdır yada mıgde ıle olan sorunumdanmıdır Walla bende anlıyamadım. ssk yok doktora kısa zamanda gıdıcem
ssk yoksa hastane insanı soyuyor 18 i geçtim diye skk dan çıktım bir doktorla görüsme için 70 tl aldılar 1-2 ilaç yazdı o kadar ilaçları almaya gittim biri 70 tl diğeri 20 tl 90 da ordan girdi sonra gittim öğrenci oldugumu kanıtladımda yeniden bakılıyorum endoskopi-röntgen vs. yaptırdım ssklı olmama rağmen 200 tl gitmiştir yani düşün ssk lı olmasan ne kadar gidicek ve dahada bitmedi bakalım salı günü sonuçları alıcam ilaç vs. derken 300 ü bulur diye düşünüyorum ssk lı olmasak bin tl nin aşağısında çıkamam
quote:
Orijinalden alıntı: oranj
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
aynı sorun bende de var çok fena gurluyor midem gökgürlemesi gibi ama açlıktan değil sizin gibi yemek yedikden 2 saat sonra neyse gittim doktora endoskopi yaptılar iltihaplanma çıktı ve galiba bir mikrop varmış midemde üreaz testi pozitif diyordu galiba pozitif olunca mikrop oluyor sende git hocam yalnız çok fena bişey 2 gün önce girdim boğazım hala ağrıyor.Ama insan midesinin içini görünce bir garip oluyor cd ye kopyalıyıp banada verdiler bakalım salı günü sonuçlar gelicek
Abi dediğn şey ağzından bi hortum sokuyorlar baygın gibi beklıyon böyle nefel alamıyorsun miğdenin fotosunu çekıyorlar.Onu mu diyorsun ?Arkadaşım 2 sene önce bu tip bişeyden bahsetmişti gözümü çok korkuttu zamanında girebileceğimi zannetmem.
endoskopi sırasında uyutuluyorsunuz hiçbirşey hissetmiyorsunuz korkulcak birşey yok
quote:
Orijinalden alıntı: derhce
endoskopi sırasında uyutuluyorsunuz hiçbirşey hissetmiyorsunuz korkulcak birşey yok
uyutma yok hocam zaten 6-7 dakika filan sürüyor ne uyutmasıSadece boğazınıza fısfıs sıkıyorlar o kadar çok iğrenç tadı var
Evet mideye hortum sokuyorlar 6-7 dakika içinde geziniyorlar sizde önünüzdeki monitörden izliyorsunuz valla tek kötü yanı yutkunamıyorsunuz yutkununda boğazını tahris oluyor 3-4 gün acısı geçmiyor ancak aleti sokmakla bitmiyor birde o kablosun ucundan bir metal ince kablo daha sokuyorlar onun ucunda kepçe gibi bir şey var parça alıyorlar 5-6 yerden kanıyor filan mide oda kötü hissediyorsunuz midenizi çekerek koparıyorlar eti neyse sonuçta oldu bitti ama dediğim gibi boğaz ağrısı insanı öldürüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme