Şimdi Ara

YEMEKTE İNSANLARIN AĞIZINI ŞAP ŞAP YEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İNSANLARIN İLK OLARAK NASIL YEMEK YEDİĞİNE DİKKAT EDİYORUM AĞIZINI AÇIP ŞAP ŞUP YİYEN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM KENDİMDEKİ BU SORUNU ÇÖZMEK İSTİYORUM AMA BİR TÜRLÜ ÜSTESİNDEN GELEMİYORUM NE YAPIP EDİP BU SORUNA ÇÖZÜM BULMAM GEREKLİ YOKSA AÇ OLDUGUM HALDE YEMEK YİYEMİYORUM İĞRENİYORUM YARDIM EDİNNN ! !

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyn.gu

İNSANLARIN İLK OLARAK NASIL YEMEK YEDİĞİNE DİKKAT EDİYORUM AĞIZINI AÇIP ŞAP ŞUP YİYEN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM KENDİMDEKİ BU SORUNU ÇÖZMEK İSTİYORUM AMA BİR TÜRLÜ ÜSTESİNDEN GELEMİYORUM NE YAPIP EDİP BU SORUNA ÇÖZÜM BULMAM GEREKLİ YOKSA AÇ OLDUGUM HALDE YEMEK YİYEMİYORUM İĞRENİYORUM YARDIM EDİNNN ! !

Sırf bu yüzden kardeşimi kaç kere dövecek oldum günde 3-4 defa uyarmama rağmen ya bırakamıyor oda Yada inadına yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

quote:

İNSANLARIN İLK OLARAK NASIL YEMEK YEDİĞİNE DİKKAT EDİYORUM AĞIZINI AÇIP ŞAP ŞUP YİYEN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM KENDİMDEKİ BU SORUNU ÇÖZMEK İSTİYORUM AMA BİR TÜRLÜ ÜSTESİNDEN GELEMİYORUM NE YAPIP EDİP BU SORUNA ÇÖZÜM BULMAM GEREKLİ YOKSA AÇ OLDUGUM HALDE YEMEK YİYEMİYORUM İĞRENİYORUM YARDIM EDİNNN ! !

Sırf bu yüzden kardeşimi kaç kere dövecek oldum günde 3-4 defa uyarmama rağmen ya bırakamıyor oda Yada inadına yapıyor

ÇÖZÜM YOLU ARIYORUM ÇEVREMDE YATILI KALDIGIM OKULDA İNSANLAR NASIL YEMEK YENİLECEĞİNİ BİLMİYOR YA DA BENDE BİR SORUN VAR NE YAPMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA BİLGİM YOK

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

quote:

ÇÖZÜM YOLU ARIYORUM ÇEVREMDE YATILI KALDIGIM OKULDA İNSANLAR NASIL YEMEK YENİLECEĞİNİ BİLMİYOR YA DA BENDE BİR SORUN VAR NE YAPMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA BİLGİM YOK

Alla alla kendinde yaptığına göre yadırganmam gerekirdi ben kardeşimi sürekli uyarıyorum arkadaşlarına söyle ağzımı şapırdatırsam vur Tokat'ı de en azından dikkat edersin

• YANLIS ANLASILDI GALİBA KENDIM YAPMIYORUM AMA BAŞKASI YAPTIGINDA CİDDİ SORUN YASIYORUM ORNEGIN MASADAN KALMAK GİBİ
  • hmm

• hsyn.gu H kullanıcısına yanıt
    aynı dertten muzdaribiz be kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağızını şap şap nasıl yiyor?

• İnatla adama bakıyorum şap şap yerken daha çok yapıyor sanki bana inat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun birde ağız kapalıyken yapılanı var ondada ağızda su çalkalıyormuş gibi tükürük sesi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam öyle yiyor ses etsem tabağı kafama yerim heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Fist

Onun birde ağız kapalıyken yapılanı var ondada ağızda su çalkalıyormuş gibi tükürük sesi geliyor

ONDANDA NEFRET EDİYORUM
  • Kendisi öyle yiyor birde başkasından nefret ediyor iyiymiş.

• Ağzın kapalı yersen şapırdamaz.
  • ağızı değil ağzı. Ayrıca başlık tam bir fiyasko.
    Şimdi sakin ol ve ağzını kim şap şap yedi bize onu açıkla.
  • quote:

Caps lock bozukmu

• Çok uyuz oluyorum, gözümü dikip bakıyorum ama anlamıyor engel olamıyor o tabağı alıcam geçircem beyzbol sopası gibi kafasına, çok uyuz oluyorum
  • ağzını kapatarak ye. ağzını az doldur. ne bileyim yavaş çiğne. ben de şapır şupur yemek yiyenden hiç hoşlanmam. ama anneme babama bişey diyemiyorum.
    kötüsü kız arkadaşım da dışardan fest food yediğimizde öyle yer. ama insan ona da bişey diyemiyo. kızamıyorum bile :D
    konusu açılmışken söyliyeyim ben de sessiz yemek yerim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Kendisi öyle yiyor birde başkasından nefret ediyor iyiymiş.

nerden çıkardın bunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Kendisi öyle yiyor birde başkasından nefret ediyor iyiymiş.

nerden çıkardın bunu

kaba olarak özet geçersek bu çıkıyor ana fikri haksizmiyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.