Şimdi Ara

yemeksepeti ve dominos pizzayla olan kepaze durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yilbasinda yemeksepetinden siparis verdim dominostan. Daha onceleride ayni adrese defalarca siparis vermistim. Neyse siparisim 1.30 saat sonra geldi aldim pizza sogumus yemeksepetini arayip bildirdim durumu degisecek dediler bende beklemeye basladim yarim saat ses cikmayinca sordum yemeksepetine dominos bolge disi diye degisim yapmiyormus bende dominosu aradim getirken sorun degil de degisim isteyince niye sorun oluyor dedim yine ayni laflar baya tartistik mudurle ama degismediler. Az once yine yemeksepetinden siparis verdim yarim saat sonra sordum dominos benim adresimi bolge disi sayip yollamamis bende siparis onaylandi pizzayi istiyorum dedim dominosla uzun gorusmelerden sonra 40 dk icinde gelirmis ama bolge disi oldugu icin soguk olabilirmis ve bunun garantisi yokmus dedi bende saat 15.10 u gectikten sonra gelirse odeme yapmam dedim yemeksepeti dominosla anlasamadigimiz icin odeme yapmanizi istiyoruz dedi. Cok qc oldigum icin kabul ettim ama 15.10 u gecerse geri yollarim. Dominosun da yemeksepetinin de musteri memnuniyeti sifir ac kaldigina mi yanarsin o kadar rezillik cekmene mi yanarsin bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alma bidaha dominostan o zaman. Hem magdur olup hem de almaya devam edicem diyorsan alabilirsin tabiki de. Adamlarda musteri sikintisi yok ki. Sen adama aramisin laf soylemisin ona koyar mi. Almayacaksiniz ki akillansinlar

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Alma bidaha dominostan o zaman. Hem magdur olup hem de almaya devam edicem diyorsan alabilirsin tabiki de. Adamlarda musteri sikintisi yok ki. Sen adama aramisin laf soylemisin ona koyar mi. Almayacaksiniz ki akillansinlar

Arkadasim napayim ta nerde oturuyorum tonla final var pazartesi 2gundur uyumuyorum ders calisiyorum kalkip yemek mi yapiyim mecburen disardan soyleyecm

• Baska marka yok mu ?

• Dominos'un kupkuru pizzasına mı kaldın, yakın yerlerden söyle sen de.
  • Stokholm sendromu gibi bişey olmuş, hem problem yaşıyorsun hem de inatla devam. Bence sorun psikoljik.
  • Yemek bekleyeceğin zaman içinde 1 paket makarna yapabilirsin.

Ya da eve 1-2 tllik içine su koyunca yenilebilen makarna stokla bidaha o dominostan alma bişey hatta geri gönder gelen pizzayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz boyle firmalari savunmaya devam edin babanizin firmasi degil mi para veriyor size. Ondan bu firmalar boyle zivanadan cikti nasilsa saksakcilari var tonla. Yeniden siparis vermeye gelince pizzasinin diger pizzalara gore yenilebilir olmasi ve bolgeye gonderen diger firmalara gore min tutarinin dusuk olmasi

• Dominostan bir kere pizza aldım oda çöp ötesiydi.

• Kurye getirdi pizzayi ucretini odedim yemeksepeti de ucret odemeyin dedi ben odedim geri gonderin kuryeyi dedim dominosu arayip ucretimi birazdan yollayacaklarini soylediler

• Yemegini kendin yap en fazla iki saatini alir.Hic olmadi makarna yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne müdürü hocam ara dominos merkezi bildir durumu.yemişim müdürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

ne müdürü hocam ara dominos merkezi bildir durumu.yemişim müdürü

Sagol hocam digerleri kurumsal firmalarin saksakcilari olmus haklari yendi mi sesini cikarmaz ensesine vur ekmegini al tipler burda savunmaya gecmis. Pazartesi ilk isim genel merkezi aramak olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.