Yemeksepeti Mahalle 120/50 İndirim 14-16 Ekim

-
-
Hocam teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
160tl altına ücretsiz teslimat çıkan isletme hiç yok
Kupon kullanılamıyor klasik yemeksepeti oyunu.
1,99 lira teslimat çıktı ama bölgedeki dükkanlardan ikisi pet shop biri de aşırı pahalı fiyatlı peynirci
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banka kampanyası varmı Vodafone pay bitmiş.
Gerek yok zaten kullandırtmıyor kuponu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 14 Ekim 2022; 11:36:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler verdim siparişi. 300gr sütaş tereyağı ve 30lu yumurta 80 liraya geldi. Bu fiyata sevineceğimi düşünmezdim :')
-
Teşekkür ederim haber veren arkadasa 2 koli yumurtayı 82 liraya almış oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mağaza kendi sitesinde 32 tl ye sattığı ürünü yemek sepetinde 51 tl den listelemiş
-
Paylaşım için teşekkürler, kişiye özel indirimler dışındaki indirimleri kullandırmıyor yemeksepeti bana bir türlü nedense.
-
Sipariş oluşturdum sırf indirim var diye 15 dk sonra iptal etti satıcı KUTLAyamadık :)
-
işe bak ya.
sanırsın süper indirim ama zamlı fiyatlar, getirme ücreti falan derken neredeyse astarı yüzünden pahalıya geliyor.
ne günlere kaldık....
yine bir sokağa çıkma yasağı gelse demek ki bunlar ebemizi ...... .
-
Teşekkürler 3 hesaptan sipariş verdik
eyy hainler, eskiden ebe yoktu ....
yolunu bul hocam, en ucuzundan, en kombolusundan alcan, hükümet de böyle çalışıyor artık.
Yumurtayı nasıl buldunuz herkes 100tl yazmış😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuyu açtım ama fiyatlar yüzünden ben de henüz sipariş veremedim. Bölgemde Happy Center biraz uygun, o da sabahtan beri kapalı. Dükkanı açarsa faydalanırım.
Faydalandım teşekkürler
1 kg sütaş kaşar 80 tlye geldi iyi teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kupon kullanılamıyor klasik yemeksepeti oyunu.
|
işe bak ya. sanırsın süper indirim ama zamlı fiyatlar, getirme ücreti falan derken neredeyse astarı yüzünden pahalıya geliyor. ne günlere kaldık.... yine bir sokağa çıkma yasağı gelse demek ki bunlar ebemizi ...... . |
Bana kod kullanılmıştır uyarısı veriyor. Bu lanet olası yemeksepeti kodları başka hesapta kullanmadığım halde hep böyle uyarılar veriyor, adamı sinir ediyor.
|
Benzer içerikler
- flying tiger indirim kodu
- tod yandex
- lcw adım at kazan nedir
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- bargello 561 orjinali
- letgo kargo ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X