Şimdi Ara

Yemek sonra TAKSİ ben seni Otel Okey!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezillik rezillik, konusu açılmışmıydı takip etmedim ama, sonra neden insanlar UBER istiyor falan filan, adamlara sopa çekiyorlar.

• Fake taxi yapmaya çalışmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok ağa bu czechav in taxi olayı onlar biraz taklitçi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksicilere laf söyleyen, karşısında reisi bulur; ona göre...

• "işini hakkıyla yapan taksi" yaw kardeşim ülkede sabıka kaydı olmayan taksici yok.. hapisten çıkan ne kadar denyo varsa taksicilik yapıyor..
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Valla ben Reisin bile günümüzde taksiye pek sıcak baktığını sanmıyorum.

Uber bunun kanıtı. Baya baya iş yaptı, gündem oldu çok uzun süre.

Eğer öyle olsa idi kafadan Uber çıkmazdı, engellenirdi.

Bakma sen şimdi seçim mecim olaylarına, hiç bir parti ses çıkarmaz, fakat seçimden sonra bu işe el atacaklarını düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Valla ben Reisin bile günümüzde taksiye pek sıcak baktığını sanmıyorum.

Uber bunun kanıtı. Baya baya iş yaptı, gündem oldu çok uzun süre.

Eğer öyle olsa idi kafadan Uber çıkmazdı, engellenirdi.

Bakma sen şimdi seçim mecim olaylarına, hiç bir parti ses çıkarmaz, fakat seçimden sonra bu işe el atacaklarını düşünüyorum.
    Erdoğan'ın taksicilerden vazgeçeceğini düşünmüyorum. İstanbul'da yaşadığım dönemde neredeyse hergün taksi kullanırdım ve taksicilerin geneli "Gezici propaganda aracı" olarak görev yapardı. Tabii ki bunun istisnaları vardı ama çoğunluk bu şekildeydi.
    Hatta bir keresinde Kozyatağı'ndan Ümraniye'ye giderken, bindiğim taksinin şoförü yol kenarında içki içen birkaç kişiyi gösterip "Bunları Sarıgül gönderiyor. İnsanlar AKP'ye kızsın da, CHP'ye oy versin diye uğraşıyor" şeklinde, oldukça ilginç bir açıklama yapmıştı. Oysa ki, bahsettiği adamları ben hergün görüyordum ve o adamlar, kenarına oturdukları inşaatta işçiydiler.

Daha önce de söyledim; Erdoğan taksicilerle ilgili sorunu çözdüğü gün oyumu ona veririm. İsteyen istediği yere tekel bayisi, restoran ya da evcil hayvan dükkanı açabiliyorken, taksiler bir kısım mafyanın elinde oyuncak olmuş durumda ve hiçbir iktidar bu duruma karşı sesini çıkarmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taksiye ayda yılda bir binerim ama bineceğim saman tedirgin oluyorum. Yolu uzatacak mı beni dolandıracak mı gibi türlü türlü şeyler düşünüyorum.

Teyzem yoğun bakımdaydı, hastaneden acil gelin diye aradılar. Anladık ki ölmüş, apar topar evden çıkıp taksi çağırdık. Serefsiz yolu uzatmak için haseki yerine çapa ya goturdu bizi. Burası mı diyebir de rol yaptı, güya tanımıyor. Bir de mahallenın taksıcısı. Bunların %99.99 u böyle üç kağıtçı ve yalancı.

Ahl de bomba patladıgında insanlar can derdindeydi bunlar ise fırsattan istifade edip insanları soyuyorlardı. Sorsan cumaya gıder müslümanım der ama gevur dedıklerı adamların ulkesınde bomba patladıgında oranın taksicileri ücretsiz taşıyordu insanları.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Valla öyle bir zaman içerisinde yaşıyoruz ki;

Ne zengin ne fakir ne mümin ne zındık

Ö hayyam.

Kimin ne olduğu belli değil.

Dolayısı ile herkesten her şey beklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 26 Kasım 2018; 18:50:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taksiciler plaka sahiplerine ses çıkarmıyor üstüne böyle millet dolandırma peşinde, taksicilerin çoğu sabıkalı tipledir, işe arkadaşını girmiş gösterir kendi çalışır, asıl mesele ise uber'in maaşları yatırdığı banka, kim kime geçirirse.
  • Uber hâlâ yasak mı?

• Taksi plaka sahibine taksiyi kullandıracaksın. Böyle bir vukuat yapınca plakasına el koy bak bakayım 1 tane bile olay çıkıyor mu ? Aslında herşey çok kolay ama işlerine gelmiyor böyle yapmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ak parti ve reis taksicinin can dostu.

Über işini bitiren senin oy verdiklerin. Bu ne ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Kasım 2018; 20:42:8 >
  • Taksiciymiş çoğu beş para etmez tipler. Babam hastayken hastaneye taksiyle giderdim. Aynı yol için 10 lira 17 hatta 20 bile ödedim. Trafikte yoğun değildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.