Şimdi Ara

Yemek sepetinden yorum yazdığım restoran arayıp fırça çekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemek sepetinden 2 hafta önce x restorandan yemek siparişi verdim. Bu gün bilgisayarda dolaşırken bir yorum atayım dedim. Yemeği beğenmemiş ve pahalı bulmuştum. Belki bedava verseler yemem yani. Yorum olarakta denemeye değmez yazdım . Adam arıyıp beni resmen fırça çekti.
    Siz nasıl böyle bir yorum yazarsınız. Yemeği beğenmediyseniz bizi arasaydınız telafi ederdik. Yorum yapıcaksanız niye zamanında yazmadınız da 2 hafta sonra attınız. Vb...
    Eğer bir restoranın seviyesi lezzet/fiyat pahalılığından geliyorsa çok iyi bir restorandaki yemeği beğenmek zorundayım sanki? Eleştiri olumlu olmak zorunda mı? Birisine abes gelen yorum birine mantıklı gelemez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 4 Ekim 2013; 22:43:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

yoruma telefon numarasını da mi yazıyorsun. Sende ona fırça at keyfimin kahyasi misin istediğim vakit istediğim yorumu atarim deseydin

Telefon numaramı yazmıyorum. Yemek sepeti ile de görüştüm onlarda vermiyormuş ancak restoran kayıtlarından ismimim baş harfi ve soyadımın başharfinden biraz uzun çapta araştırma yapılarak bulunabilirmiş dediler ne kadar doğru bilemem. Bende öyle dedim zaten de, böyle bir olayın yaşanması gerçekten gülünç.
  • BurdaPunklarVar kullanıcısına yanıt
    bu kadar müşteriyi takip eden biriymişte arayıp neden beğenmediniz söylerseniz kendimizi duzeltiriz tarzı şeyler söylemek yerine atarlanma ve fırçalamiş. Samimiyetsiz yaklaşımlar. Ben olsam 2kat fircalardim sonradan yine yorum yazar utanmadan arayıp azarlayan bir işletme derdim.

Edit. Sonradan gördüm üstteki yazıyı. Deseydin yazacam yorumu hiç merak etmesin bu ukalalıgin hesabıni vereçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 4 Ekim 2013; 22:56:30 >

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

bu kadar müşteriyi takip eden biriymişte arayıp neden beğenmediniz söylerseniz kendimizi duzeltiriz tarzı şeyler söylemek yerine atarlanma ve fırçalamiş. Samimiyetsiz yaklaşımlar. Ben olsam 2kat fircalardim sonradan yine yorum yazar utanmadan arayıp azarlayan bir işletme derdim.

Edit. Sonradan gördüm üstteki yazıyı. Deseydin yazacam yorumu hiç merak etmesin bu ukalalıgin hesabıni vereçek.

Bunun için bir daha sipariş vermem gerekiyor.
    Daha Fazla Göster
  • BurdaPunklarVar kullanıcısına yanıt
    Bir sefer pttkargo da bana fırça atmaya kalktı. Eve teslim olarak gönderilen kargo eve gelmedi. Gönderen üzerine basa basa sordu o istikamete eve teslim varmi var dediler parayi öyle aldılar. Sonra kargo ilçe merkeze geldi bana gelmiyor oturduğum yerde ufak şubesi var oraya da gelmemiş gittim sordum yok siz gidip alın dediler. Öylemi öyle bende merkeze bir mail attım şikayet eve teslim diye verilen kargo ilçe merkezde duruyor getirilmiyor diye. Ilçe merkez aradı işte siz mi yazdınız evet niye yazdınız eve teslim kargom nerde dedim buraya gelin alın dedi. Peki gönderenin elinde eve teslim diye fatura var madem eve teslim olmuyor parayi niye öyle alıyorsunuz şikayet edecem dedim peki gelecek dedi. Ikamet ettiğim yerde ki ufak şubeye bırakmışlar.

• fikrini söylemişsin arayıp da rahatsız etmeleri çok tuhaf.siz kimsiniz de beni rahatsız ediyosunuz önce yemek yapmayı öğrenin falan deseydin.hem ister 2 hafta sonra atarsın yorumunu ister 2 ay sonra.gece gece sinirlendim yav
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.