Şimdi Ara

yemege basladıgımda basım dolanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar bu tip sorunla karsılasan oldumu...son bi aydir otururarak yemek yedigimde basım dolanıyor..ilk yemege basladıgımda yemegim bogazımdan gectikten sonra...1 dk sonra anca toparlanıyorum...ayakta bi seyler atıstırdıgımda da oluyor...bazen dengemi kaybediyor gibi oluyorum...bi yere tutunuyorum....eskiden sadece cikolata yerken olurdu...simdi her yemek basalngıcında olmaya basladı...tansiyon la alakalı bi seymi oluyor acaba sizce....

yas 25..

doktora git demeyin..gidecegim..ama benzer sikayetleri olan yada duyan arkadaslar varmı merak ettim.

• çok aç kalıp sonramı yiyiorsun dicem ama öyle değil sanrm......kulak çınlaması varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

çok aç kalıp sonramı yiyiorsun dicem ama öyle değil sanrm......kulak çınlaması varmı ?

merdiven cıktıktan sonra kulak cınlaması oluyor...gece yataga yattıgımda da kulagımı yastıga koydugumda icerden hep ses geliyor..ama her insanda vardır diye dikkat etmemiştim..ama merdiven cıktıktan sonra kesinlikle kulagımda cınlama oluyor...
    ac kalıp ta yemiyrum..normalde nasılsam oyleyim..son bir aydır bu sikayetim arttı...
  • sanırım adı vertigo idi onu bi araştır...kulak burun boğaz uzmanına git.tomografi çektir...ur falan olunca da böyle olabiliyor..bende de var kulak çınlaması ama kafa temiz..baş dönmesi yok..sanrm müzikten oldu benimkisi...

sen ciddi ciddi git kb doktoruna..ihmale gelmez
  • ciddi kansizlik olabilir kan tahlili yaptirmalisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.