Şimdi Ara

Yellow Dog Linux 6.0 Kurulumu (+Mplayer, Java, Flash, Rar, Codecs) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
13.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. ellerinize sağlık. çok güzel olmuş. birsorum olacak.
    linuxdan wireless internet bağlantsı tanımlayamıyorum. browser bu yüzden çalışmıyor sanıyorum.
    ps3 ün menüsündenik browser dan çıkıyorum internete ama linux çalışmıyor. yardımlarınızı rica ediyorum
  • Ya bu linux ile ps ne kadar verimli çalışıyor.Yani sayfaların açılma hızı kullanış olarak nasıl.Ps3 kasılıyormu ben pc olarak kullanıcam.Sizce ne derecede verim alırım.Yani pc derken plazmaya bağlıyıcam işte müzik falan dinlerim plazmadan internete girerim film vs izlerim.Bunların hepsini düzgün bir şekilde yapabiliyor mubu kara kutu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Ya bu linux ile ps ne kadar verimli çalışıyor.Yani sayfaların açılma hızı kullanış olarak nasıl.Ps3 kasılıyormu ben pc olarak kullanıcam.Sizce ne derecede verim alırım.Yani pc derken plazmaya bağlıyıcam işte müzik falan dinlerim plazmadan internete girerim film vs izlerim.Bunların hepsini düzgün bir şekilde yapabiliyor mubu kara kutu

muzikde dinlersin internetede girersin fakat film konusunda altyazı da sorucaksındır ydl6.0 ı tam bilmiyorum bu konuda yardımcı olamam ama tabiki videoları sağlıklı bir şekilde izleyebilirsin.ben ubuntu 7.04 kullanıyorum ps3 umde ve oldukça memnunum cdde yazıyorum isoda yaparım filmde izlerim(altyazılı+problemsiz) msnde de takılırım alayına remote bağlanırım:)) saymakla bitmeeez...çok şey yapıyor bu kara kutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 3 Mayıs 2008; 0:29:15 >

• arkadaşlar ben de rehberdeki anlatımdan faydalanarak mplayer kurdum fakat mplayer bir video dosyasını açmaya kalkınca video out la ilgili bi hata veriyor, ne yapmam gerekir? yani ses geliyor fakat görüntü gelmiyor, hatta aynı hata mesajını neredeyse her saniye tekrarlıyor.. hiç uğraşmayıp direk vlc mi kurup denesem, vlc de türkçe altyazı desteği var mı divx ve mkv ler için?
  • ellerine saglık güzel bi çalışma olmuş,teşekkürler
  • slm arkadaşalar sizden bir konuda yardım istiyorum ben ydl6 kurulumunu yaptım aancak ydl nin masaüstüne girmek için şifre istiyo ama kurulumu yaparken benden sadece root şifresi belirlememi istedi başka bişey yok bu ydl nin sabit bir şifresii varmı diye öğrenmek istedim şimdiden çok teşşekkür ederim
  • slm arkadaşlar aranıza mustafa92 nin msn sini bilen varmı
  • "Gereken rpm dosyası:http://files.filefront.com/ezrepos+1+ydl6ppcrpm/;9869645;/fileinfo.html veyahttp://www.filecrunch.com/file/~aeo2hj "
    kardeş burada yazdığın dosyayı başka bir siteye upload yapar mısın bir türlü indiremedim ya
  • Öncelikle mustafa kardeş ellerine kollarına sağlık.Süper bir çalışma olmuş.
    Yalnız ben beceriksizim sanırım kurarken sorunlarla karşılaşıyorum.Henüz YDL yi kuramadım bile:) İlk önce başka bir sitede 5 sürümünü kurmayı denedim olmadı.Daha sonra 6 yı edindim hd kablo aldım ve o şekilde senin anlattığın gibi yapmaya çalıştım.Ama nedense bir türlü olmuyor.Os i seçtikten sora yeniden başlayıp kurmaya geçerken msdos tarzı linux penceresi geliyor.bi takım usb tanımlamaları tv tanımlaması gibi şeyleri yaptıktan sora No vcr found yazdıktan sora şöyle bir uyarı geliyor:/dev/sr0:/ppc/ppc64/wmlinux-ps3:not found

Ne yapmam gerekiyor,Yardımcı olursan çok sevinirim

Not:
    tv bağlantısı Hd kablo 1080i çözünürlük
    Klavye
    Mouse
    Usb Bellek
    Bütün donanımlar tamam.
  • Mustafa bey yazı için teşekkürler. MKV olayı çözülünce çok daha iyi olacak. Henüz ps3'üm yok ben alana kadar çözülür umarım:)
  • 6.0 ı yükledikten sonra 6.1 e güncelleyebiliyor muyuz???
  • Eline sağlık hocam.Çok faydalı bir topic olmuş.
  • çok guzel bir başlık olmuş
    ben dun 5.0 kurmuştum onun uzerine kurulucak programlar ararken bu başlığa rastladım hemen 6.0ı indiriyorum
  • MKV ler olmuyor diye biliyorum. Haliyle bu yöntemlede MKV izlememiz hayal bildigim kadarıyla...
  • arkadaşlar, linux sistem 486dx bir makinadada calısıyor =) CDROM'a a bile ihtiyacı yok. Yani bu demmeki 100 yTL (belki daha az)'ye bile kadıköy'de bulabileceğiniz bir pc sistemine kurabilirsiniz. boşverin playstation özünde kalsın. gerek yok yani, oyunumuza bakalım :)
  • üç merakım var konuyla ilgili:

-bunu ps3'lerine çoktan kurmuş olan yanıtlarsa sevinirim: "yellow dog'dan sonra sistemim çok yavaşladı, alete habire reset atmam gerekiyor, oyunlar son zamanlarda durup dururken donup kalıyor..." gibisinden pişmanlıklar yaşayanlar, "tez 10 gb'lık belayı sileyim kurtulayım" diyenler var mı aranızda?

- microsoft word benzeri temel programların eksikliğini çekiyorum ben ps3'te. yani internette araştırma yapabiliyoruz bu konsolla, ama mesela internette okuduğumuz bir şeyi alıp yazı dosyasına çeviremiyoruz. bu uzun ve zorlayıcı linux kurulumu derdime derman olacak mı? yoksa sırf word benzeri program için bu kadar uğraşmaya gerek yok mu? daha kısa bir yol (başka bir yazılım) mevcut mu?

-yasal mıdır ki bu? yani garantili konsolumuza diyelim bir şey olduğunda, sony servisi "..içine böyle böyle 10GB'lık Linux koyarak kastırmışsın; tabii bozulur..." demesin?

okuyup cevaplama zahmetine gireceklere şimdiden teşekkürler.

• 1.Bende öyle bir sorun olmadı vede böyle birşeyi hiç duymadım
    2.Firefox 3 var istediğini yapabilirsin word excel filan...
    3.Yasal
    Not:6.1i kurun internette bulabilirsiniz wlan çalışıyor bu sürümde
  • herşey tamam çok güzel çalışyor ama flash desteğini bi türlü çalıştıramadım yardım edebilecek birisi var mı ?
  • arkadaşlar wirelles tamamen sorunsuz çalışıyor mu 6.1 de,yani kablosuz klavye mause bağlayabilirmiyiz? vede yükledikten sonra örneğin linux un içine attığımız bir müziği ps3 ün kendi işletim sistemi içinde görebiliyormuyuz yoksa tamamen farklı sistemler mi?ikiside birbirinin içindekileri göremiyor mu?istediğimizde linux u kaldırabilirmiyiz yoksa komple format mı lazım?çok güzel bu yükleme olayını izah edenler var biride çıkıp bu tip detayları izah etse çok güzel olur..
  • birde ydl optic ses çıkışını görüyor mu?yoksa sadece hdmı dan mı ses alabilyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.