Şimdi Ara

Yellow Dog Linux 6.0 Kurulumu (+Mplayer, Java, Flash, Rar, Codecs) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
13.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafa982

o basit de soylemem. isi uzattim diye sikildin, linux u kaldirmaya mi karar verdin? kaldirma abicim anlatacagim hepsini. Edit: hatta simdi aklima ne geldi: gt5p bu cuma cikmiyor mu? o cikmadan bitirmek lazim yaziyi.

evet silicem linuxu,bende çok kasıyor ,firfoxu açıyorum,çok ağır çalışıyor bazen 5-10 sn kitleniyor vs

silme yöntemini sölede kaldırayım olmadı şunu
  • yok abicim ayni sorun bende de vardi. hani bende cok kasiyor sende kasmiyor olayi soz konusu olamaz zaten. ps3 herkes te ayni ps3. evet firefox kasiyordu. eklentilerden noscript (java, gereksiz nesneler, reklamlari engelleyici) eklentisini kuruyorsun ve problem ortadan kalkiyor. istedigin siteye aninda gecici izin veriyorsun. cok yararli ve pratik bir eklenti bu. pc kullanicilari da kullaniyor bunu. firefox un kendi sitesinde, eklentilerin icinde top10 da bu eklenti.
  • arkadaşım teşekkür ederiz, faydalı bir çalışma olmuş, devamını bekleriz. ben ps3 ümü kuzene verdim, gariban yeni fullhd lcd tv aldı, takılsın ps3 hevesini alsın diye, ondan geri alınca ilk yapacakalrımdan biri ydl 6 yı kurmak. ozaman tekrar teşekkür ederim sana :)
  • Dostum ben open suse 10.3 kullaniyorum,pc?im yok torrent download vs islerimi burdan hallediyorum. Sorum su divx filmlere altyazi gomecek bi program biliyomusun?
  • Arkdaşım eline koluna sağlık çok güzel bir anlatım olmuş
    bir şey sorucam linüx kurulunca msn , winamp da yükleye bilirmiyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord831 -- 26 Mart 2008; 9:58:31 >
  • Linuxta msn çalıştırabilişrsin ama çok stabil olmayacaktır, direk winamp belki olmaz ama mp3 çalar zaten işletim isistemi ile geliyor, gerçi winamp uyumluluğu vardır.
  • linux için ayırdığımız 10 GB kısmı nasıl silip ,ps3 eski haline getireceğiz arkadaşlar ?
  • Sonunda bitirdim galiba. Anlayışınız için teşekkür ediyorum. Bu arada ben yine işe gideceğim az sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

Sonunda bitirdim galiba. Anlayışınız için teşekkür ediyorum. Bu arada ben yine işe gideceğim az sonra.

mustafa kolay dediğin linux silme ve hdd bütün hale getirme işlemini söliycenmi sana zahmet,yoksa sırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 27 Mart 2008; 14:32:02 >
  • Saolasın.Bu birçok kişinin işine yarııcaktır.
  • öncelikle mustafa kardeş bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz uzun zamandır bu soruların cvp bekliyordum yalnız ben bu pluginleri yüklemek için Uygulamalar > Sistem Araçları > Add/Remove Software tıkladığımda hata veriyor ve senin masaüstün resimde gördüm eye toy (ps3 cameranın) simgesi vardı yüklemişsin yani ben yükleyemedim yellow dog linux 6.0 kurarken görüyor ama açıldığında camerayı tanımıyor onu nasıl tanıtacağız bir programda gördüm camerayla msn gibi görüşme var ancak ben kuramadığım için görüşme yapamadım lütfen acele yardım edemisin lütfen ve msn veriyorum eklersen çok sevinirim linux'a oldukca uzağım Grafi2005@hotmail.com com şimdiden teşekkür ederim
  • mustafa kardeş neden soruma cvp yazmıyorsun ya ne olur bana birisi yardım etsin ben bu ps3 eye nin linux driverını nereden bulucam nasıl tanıtacağım ya kimseyle görüntülü görüşemiyorum bu arada ps3 amsn kurdum çok güzel tavsiye ederim
  • dostum yardimci olmayi tabi ki isterim ama bende ne eye toy var, ne de webcam. webcam vardi ama sattim. satmasaydim tanitmak icin ugrasirdim. yani elimde cam olmadan birseyler deneyemem ki. Onun disinda diger konuda yardimci olabilirim. program ekle kaldir a girince hata veriyor demissin. nasil bir hata verdigini yazar misin? firefox dan internete girebiliyor musun o anda?
  • benimde bir sorum olucak harici hard diskimi aynı anda hem bilgisayarım hemde ps3 ile nasıl kullanırım ethernet kullanmadan çünkü ethernet çok yavaş usb kabloyla halledebilirmiyim eğer kablo sorunumu çözecekse nasıl bi kablo.
  • evet arkadaşlar şuanda yellow dog linux 6.0 hakkında ki herşeyi çözdüm isterseniz windowsdaki gibi bütün programları artık ps3 nüze kurabilirsiniz ben şuanda amsn ve winamp ı kurdum ayrıca dvd vcd mp3 için ayrıca program aramayın sadece linuxdayken program ekle kaldıra girin VLC yazın vlc player ait bütün hepsini işaretleyin ve uygula deyin artık başka media player vb.gibi program aramanıza gerek yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 78zafer

benimde bir sorum olucak harici hard diskimi aynı anda hem bilgisayarım hemde ps3 ile nasıl kullanırım ethernet kullanmadan çünkü ethernet çok yavaş usb kabloyla halledebilirmiyim eğer kablo sorunumu çözecekse nasıl bi kablo.

dostum mesajını yeni gördüm. yardımcı olayım.
    ben de ps3 ten çıkan 60gb lığı kullanıyorum. Hem pc de hem ps3 de kullanabilmek için ya tümünü fat32 olarak formatlayacaksın. Ya da ikiye bölüp 1.bölümü fat32, 2.bölümü Ntfs yapacaksın.
    Ntfs yapmanın avantajı da 4gb dan büyük dosyaları kopyalayabilmen.
  • Kardeş bu linuxe mame filan kurabilirmiyiz bilgin varmı nasıl kurulacağı konusunda yardımcı olursan sevinirim
  • arkaadşalar hrkese sl şu yellow dogs 6 dvd sini kaç x te yazdırdınız bide nasıl yazdırdının söylermisiniz bende liniüx kurmak istiyorum ama kuramıyorum
  • Mümkün olduğu kadar yavaş yazdır bu arada hdmı kullanıyorsan kurulumu çok kolay next diyip dur bir yerde kullanıcı adı ve şifre vermeni istiyor onlarıda yaparsan tamamdır
  • aslında ben ikisiyle aynı anda nasıl kullanırım diye sordum usp çıkart tak yapmadan ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.