Şimdi Ara

Yeğenimi ajansa çağırdılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu bu saatde niye açıyorum yarım saat önce ajanstan aradı bir eleman family ajanstan arıyorum dedi. Bu saattemi dedim evet kusura bakmayı iste xxx'in fotoğraflarını sabah yönetmene gönderdik şimdi cevap verdi bizde sizi o yüzden aradık dedi. Bende ailesine sormam lazım dedim kapattim teli. Çocuk daha 5 yaşında sizce psikoloji olarak nasıl etkilenir çocukluğunu yaşamali diye düşünüyorum aslında ben daha önceden bir hevesle o ajansa internetten kayıt etmiştim. Siz olsanız ne yapardınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorca -- 30 Mart 2013; 1:14:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gönderin gözü gönlü açılsın, aynı zamanda parayı da vurur bakarsın.
  • yaş küçük çocukluğunu yaşamadan böyle işlere girmesi pek doğru gelmedi bana
  • Bence bi götürün şansını denesin. Çocukluğunu yaşamak falan diyorsunda çıkıp sokakta top oynamadıkca, bilye oynamadıkca akşam ezanında eve dönmek zorunda olduğunun bilincinde olmadıkça zaten çocukluğunu yaşamış sayılmayacak..

• Hepte yeğenin olur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

Bence bi götürün şansını denesin. Çocukluğunu yaşamak falan diyorsunda çıkıp sokakta top oynamadıkca, bilye oynamadıkca akşam ezanında eve dönmek zorunda olduğunun bilincinde olmadıkça zaten çocukluğunu yaşamış sayılmayacak..

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

Bence bi götürün şansını denesin. Çocukluğunu yaşamak falan diyorsunda çıkıp sokakta top oynamadıkca, bilye oynamadıkca akşam ezanında eve dönmek zorunda olduğunun bilincinde olmadıkça zaten çocukluğunu yaşamış sayılmayacak..

Ajansı tekrar arayacağım. Bakalım ne için çağırıyorlar ciddi bir şeyse götürebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ajans işleri yalan para koparmak içindir
    fotoğraf çekerler, birşeyler yaparlar size 80-100tl arası para kitlerler dahada aramazlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.