Bildirim
Yeditepe Üniversitesi Yurt Yerleşimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güncel takipp -
quote:
Orijinalden alıntı: dorre
Yeditepe Üniversitesinde okuyan arkadaşlar yardım edebilirmisniz bir soru sorucam.
Yeditepe Yurtlarına eğitime başlamadan ne kadar önce yerleşmeye başlayabilirim ?? Hazırlık fakültesi 30 eylülde başlıyor, 17 Eylülde sınav var, 17 Eylülden itibaren yurtta kalmak mümkün mü ?
Hocam hazırlıklar 9 Eylülde başlamıyor mu ? 16 eylülde de dersler başlayacak diye biliyorum. -
yok usta hazırlılar 29 eylül yada 30 unda başlıcak artık hangisi pazartesiye geliyosa ama senin başka bir bilgin varsa paylaş lütfen hiç emin değilim çünkü -
quote:
Orijinalden alıntı: dorre
yok usta hazırlılar 29 eylül yada 30 unda başlıcak artık hangisi pazartesiye geliyosa ama senin başka bir bilgin varsa paylaş lütfen hiç emin değilim çünkü
Benim bildiğim yurt kaydı yaptırdıktan sonra kalabiliyoruz bu da 2 eylülden sonra demek oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X