Şimdi Ara

YEDİTEPE VS BAHÇEŞEHİR PSİKOLOJİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hanımlar, Beyler veya burada psikoloji bölümünde okuyanlar. Arkadaşlar hangisi daha iyidir gerek teknik gerek akademik olarak hangisi daha sağlamdır.Sorunları veya güzellikleri nelerdir ?

--BİLGİN VARSA MUTLAKA YAZ GÜZEL KARDEŞİM ALTI ÜSTÜ TUŞA BASACAKSIN-----

• yanlış anlamışsın düşün adam burslu okuyacak özel üniversitede 4 sene boyunca ortalaması belli bir puanın altına düşmemesi lazım düzenli ders çalışması lazım bir yandan da o dediğim 60 70 milyarlık meblağyı biriktirmek için çalışacak kolay mı bu sence ? yapabilirse yapar ben kimsenin hevesini kırmadım sadece kendim yapamam bunu onu belirttim, gerçekler bunlar evet tonlarca dal var onlara yönelebilir ama bu aralar çoğu psikoloğa doktora veya psikolojide okuyanlara sorduğumda önermediler okumamı bir bildikleri vardır.
  • tek bildiğim maddi durumun çok iyi değilse klinik açacak kadar vs psikoloji okumaman gerektiği
  • Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    hocam burslu olarak girmiş olduğumuz taktirde hangisinde daha iyi eğitim alabileceğim konusunda tereddütlerim var. Yoksa elbette ki senelik 60k ödeyecek gücüm yok :)
  • Nefret58 N kullanıcısına yanıt
    onu kastetmiyorum hocam mezun olduktan sonra napacaksınız ki devlette atama yok neredeyse. klinik psikolojiden yüksek lisans yapmanız gerekecek bir sürü para gidecek riskli iş ben de psikoloji düşünüyordum bunları öğrendikten sonra düşünemiyorum.
  • Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    ya hocam pardon da kazık kadar adamlarız sen burslu eğer okursan bir zahmet git part time da olsa çalış. Kankeytalar dışarda Sorti,Nusret,Black gibi mekanlarda viskisini yudumlarken sen ıhlamur iç. Para kas ve aç orta halli bir yer.Bu dediğim binlerce olasılıktan sadece 1 tanesi
  • Nefret58 N kullanıcısına yanıt
    aynı anda hem ders çalışıp hem de bir işte çalışarak hayatınızın en güzel yıllarını harcamak istiyorsanız siz bilirsiniz hocam ama ben zora gelemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivenordisco -- 30 Haziran 2019; 2:2:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

aynı anda hem ders çalışıp hem de bir işte çalışarak hayatınızın en güzel yıllarını harcamak istiyorsanız siz bilirsiniz hocam ama ben zora gelemem
    ne boş adamsın... hayatının en güzel yıllarıymış. hah, komedi

sen o zaman geceli gündüzlü istediğini yap, o "hayatının en güzel yılları" da bundan 5-10 sene sonra karnını doyurur senin. böyle boş boş konuşup milletin moralini-isteğini bozma.

psikolojide tonlarca ayrı dal var. sanki klinik psikoloji haricinde bir imkan yokmuş gibi konuşmuşsun.

konu sahibine diyeceğim şu ki, psikolojinin 49 alt alanı mevcut. bu 49 alt alan, 6 ana başlık altında inceleniyor. ilgili bilgilere internetten ulaşabilirsin, hangisinde uzmanlaşmak istediğin çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin vs Yeditepe
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlış anlamışsın düşün adam burslu okuyacak özel üniversitede 4 sene boyunca ortalaması belli bir puanın altına düşmemesi lazım düzenli ders çalışması lazım bir yandan da o dediğim 60 70 milyarlık meblağyı biriktirmek için çalışacak kolay mı bu sence ? yapabilirse yapar ben kimsenin hevesini kırmadım sadece kendim yapamam bunu onu belirttim, gerçekler bunlar evet tonlarca dal var onlara yönelebilir ama bu aralar çoğu psikoloğa doktora veya psikolojide okuyanlara sorduğumda önermediler okumamı bir bildikleri vardır.
  • Psikoloji sözel bir bilim oldugu için başta özyeğin sonra bilgi o da olmazsa bahçeşehiri imkanlarından dolayı önerebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • özyeğin geliyorsa burslu orayı bi düşün derim hocam
  • Ben de isteyerek psikoloji yazacağım ve burda saçma sapan işsizlik bilmem ne yazan insanların da ne tür kafalar yaşadığını merak ediyorum. Psikolojiyi istemeyen bir insan sırf puanı tutuyor diye yazıp gidiyorsa zaten kendini geliştirecek hiçbir şey yapamaz.
    Bahçeşehirin eğitimini tam olarak bilmiyorum ama giden tanıdıklarım var gayet memnun olduklarını söylüyorlar. Yeditepeyi önermeyen kişiler oldu bana tanıtım günlerine falan gitmeni öneririm :)

• özyeğin geliyorsa özyeğin gelmiyorsa bahçeşehir yaz bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.