Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
5.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kinaliada85

yok caslatency senin ad nedir bklm
    ben elektrik elektronik;) 3.senem fakültede hazırllı atlamıştım

sizin bölümde esra diy ebir kız olması lazım ya senin döneminde tada bir altında. sınıfın tek kızıydı galiba ıyy ne çirkin kızdır o öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: CasLatency

quote:

Orjinalden alıntı: oozkan

quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

quote:

Orjinalden alıntı: Sumitomo

quote:

quote:

parası olan ve oss den düşük puanı alan normalde puanının açık öğretime bile yetmediği arkadaşların gittigi biyer

tabir sertse özür dilerim

@fulmonty
    358 Sayısal Puan alarak girdim! Sen nerde okudun / okuyorsun kaç puanla girdin!

* Fuhus Yuvası diyen arkadaşa cevabım icraatı varsa yazsın!
    * Güzel kızın çok olması ile Fuhuş'u karıştırmayalım!

icraatmi
    Bildiklerimi siz bilseydiniz emin olunki siz bende de aşırısını düşünürdünüz.. ama bu forum ortamında bunları açıklamak pek uygun düşmez..

O ünv de adam gibi okumaya gelen %5 i geçmez onlarında büyük bir kısmı ortama ayak uydurup yamuluyor.. geriyede pek bişey kalmıyor

358 sayısal puan yüksek mi bilmiyorum çünkü ben girdigimde puan sistemi apayrıydı
    ha eğer bu yüksek bi puansa yazık etmişsin kendine mezun olupta iş bulamadığın zaman anlarsn

EVET haklısın bizzat gözlerimle şahit oldum.. YEDITEPE mezunlarını adam yerine koymuyorlar kafadan eliyorlar.. Renault ta çalışan bir müdür tanıdığımız var.. SABANCI dışındaki özel ünv. den başvuranların CV lerini bile okumadıklarını söyledi.. Genelde devlet ünv. tercih ediliyor.. Çünkü çalışıp kazanmış didinmiş ve gerçek bir eğitimden geçmiş oldukları için..

Dediğin gibi mezun olduklarında anlarlar..
    Ama şimdi anlatamazsın.. Çünkü onların okuldan aldıkları gazla g.tleri 1 karış havada

Bende Mesela Mercedes'in Birçok devlet okuluna göre bizim okula öncelik tanıdığını gördüm ne oldu şimdi! Şonucda iş artık diplomayla değil senin kendi sahip olduğun donanım ile ilgilidir!
    Mesela Hewlett Packard GECEN SENE AYRILAN kADIN cEO'SU BİR tARİH BÖLÜMÜ mezunuydu!Demek istediğimi anladın herhalde!Sen kendi çalışmak istediğin alan hakkında geliştir! Sonra van 100.cü yıl üni'den de mezun olsan en iyi işi bulabilirsin!

Sen istediğin kadar donanımlı ol.. Adamlar seni kaale bile almayıp CV incelemeyip.. Bizi sizi ararız teşşekkür ederiz deyip kapıyı gösterdikleri zaman anlarsın YEDITEPEYI ONYEDITEPEYI

• YEDITEPE piyasasına takılmak istiyorsanız.. Altınıza bir araba çekin (şöyle en az 2003 model olması şart ama )ve akşam 20- 21 suları kampusun onunde birkaç tur atın derim..
  • quote:

quote:

parası olan ve oss den düşük puanı alan normalde puanının açık öğretime bile yetmediği arkadaşların gittigi biyer

tabir sertse özür dilerim

@fulmonty
    358 Sayısal Puan alarak girdim! Sen nerde okudun / okuyorsun kaç puanla girdin!

* Fuhus Yuvası diyen arkadaşa cevabım icraatı varsa yazsın!
    * Güzel kızın çok olması ile Fuhuş'u karıştırmayalım!

sen 358 puanla yeditepede mi okuon?

• quote:

1-) ben kocaeli üniversitesi mezunuyum ama puanım yeditepenin en kral bölümüne yetiyodu
    2-) baba parasıyla gidip amerikalarda okuyorum diye tatil yapmak kolay (ha bursluysan lafım yok)
    3-) ingilizceyi dert etme bugün ilkokul 4.sınıftaki yeğenim su gibi ingilizce konuşuyo
    4-) yeditepe üniversitesini üzgünüm ama piyasa pek sallamıyo çünkü ne olduunu biliyolar 4 senedir
    iş dünyasında oldugum için bunu sölüyorum
    5-) herkesin kendi tercihi senin paran vardır ömrü billa çalışmassın yada benim gibi çalışmak zorunda kalrsın
    para kazanmak için

ben bursluyum! Benim Param Yok (emekli Çocuğuyum)! İnşallah beni okul göndercek yurtdısına!
    UNUTMADAN NOT: Yeditepe en azından Kocaeli Üni'den Daha İyidir!Neden mi zaten bizim okulun Suanki Rektörü ( Sn. Ahmet Serpil ) Kocaeli Üni'den gelme yani oranın eski ve kurucu rektörü!

He bu arada senide geçdim! Su 4 .sınıfdaki akrabana Darwin'in Evrim Teorisi Hakkında Bir Progress Essay Yazdır gönder bana!

Hadi sen Özel'i istemedin! Yeditepe'nin en kral bölümüne puanında rahatlıkla yetiyomus peki ozaman kocaeliye niye gittin!İst.birçok üniversiteye girerdin o zaman!Bu arada bitirdiğin bölümüde biizimle paylaşırsan!

Ayrıca sana gittiğin yerlerde heee işde bizde tam Kocaeli Üni.den eleman arıyoduk gel hemen başla dediler dimi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasLatency -- 29 Eylül 2005, 16:12:05 >

• valla abim orada burslu okuyor. ve gözlemleri şu:

öğrenci kalitesi felaket. okul tatil köyü gibi. sürekli bir sidik yarışı içindeler. ama hocalar iyimiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

valla abim orada burslu okuyor. ve gözlemleri şu:

öğrenci kalitesi felaket. okul tatil köyü gibi. sürekli bir sidik yarışı içindeler. ama hocalar iyimiş.

Dostum en üstte aynılarını bende dedim! Çok Şımarık zengin zübbelerde var!Efendi gibi gelip giden zengin çocuklarıda var!
    Am eğitim kalitesi ve Hocalar baya bir iyi!Ayrıca diğer öğrenciler beni ilgilendirmez!Ben eğitimeme bakarım ve zengin veletlerin verdiği paralar sayesinde okul bana en iyi hocaları getiriyor! Ben çok mutluyum!

Ayrıca zengin ve şımarık zengin veletler her okulda mevcut!
    Bkz. Boğaziçi ve İtü mesela
  • burda da konu sapmış sizin üniversite ii bizimki kotu yarışına dönmüş
    asla kötü üniversite yoktur iyi öğrenci vardır bu unutulmamalı

kızların güzelliği konusunda da yeditepeyi tek gecerim arkadasın cektirdiği fotoları gördükten sonra
  • quote:

Ayrıca zengin ve şımarık zengin veletler her okulda mevcut!
    Bkz. Boğaziçi ve İtü mesela

Boğaziçi ve it gibi ünv. veletler zengin şımarık olabilir ama akıllılar ne zaman nerede ne yapacağını bilen aklı başında tipler..

Zenginlik - şımarıklık ve aptallık bir araya gelince hiç çekilmiyor
  • valla istanbul üniversitesiliyim mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretic -- 29 Eylül 2005, 16:24:37 >
  • bakımlı hatun potansiyeli hat safada....nadide ünilerimizden bir tanesi bilgi üniversitesi ile yarışır...

hatunları ünlüdür..bir çok modifiyeli ve eşsiz motor ve arabayı kampüs parkından görmek mümkün...
  • Ben BeykenT üniversitesinde okuyorum. Arkadaşlar bilmden görmedsn özel üniv. laf atılıyor eğitim alamsını bilen adam alıyor mesela benim bölüm için Özel üniv. mecburum yani olaya sığ bakmamak lazım hee tabi seninle m3 m5 var diye arkadaşlık edenlerde var ama zaten onlar okula uzak tiplerdir yani pek göremezsiniz onları normal koşullarda...
  • quote:

quote:

1-) ben kocaeli üniversitesi mezunuyum ama puanım yeditepenin en kral bölümüne yetiyodu
    2-) baba parasıyla gidip amerikalarda okuyorum diye tatil yapmak kolay (ha bursluysan lafım yok)
    3-) ingilizceyi dert etme bugün ilkokul 4.sınıftaki yeğenim su gibi ingilizce konuşuyo
    4-) yeditepe üniversitesini üzgünüm ama piyasa pek sallamıyo çünkü ne olduunu biliyolar 4 senedir
    iş dünyasında oldugum için bunu sölüyorum
    5-) herkesin kendi tercihi senin paran vardır ömrü billa çalışmassın yada benim gibi çalışmak zorunda kalrsın
    para kazanmak için

ben bursluyum! Benim Param Yok (emekli Çocuğuyum)! İnşallah beni okul göndercek yurtdısına!
    UNUTMADAN NOT: Yeditepe en azından Kocaeli Üni'den Daha İyidir!Neden mi zaten bizim okulun Suanki Rektörü ( Sn. Ahmet Serpil ) Kocaeli Üni'den gelme yani oranın eski ve kurucu rektörü!

He bu arada senide geçdim! Su 4 .sınıfdaki akrabana Darwin'in Evrim Teorisi Hakkında Bir Progress Essay Yazdır gönder bana!

Hadi sen Özel'i istemedin! Yeditepe'nin en kral bölümüne puanında rahatlıkla yetiyomus peki ozaman kocaeliye niye gittin!İst.birçok üniversiteye girerdin o zaman!Bu arada bitirdiğin bölümüde biizimle paylaşırsan!

Ayrıca sana gittiğin yerlerde heee işde bizde tam Kocaeli Üni.den eleman arıyoduk gel hemen başla dediler dimi!

hele burslu orayı kazandıysan kendini hepten harcamışsın arkadaşım

benim yeğenim burslu istanbul tahran lisesinde okuyo adamlar anaokuldan ingilizceyi ögretiyo sen neden bahsediyosun

benim en yakın arkadaşımın kız kardeşi oranın burslu psikoloji bölümünü kazandı 15 gün gitti sora bıraktı neden mi ?

tuvaletleri bile prezervatif çöpü doluymuş o okuldan ne hayır gelir bırak ya altına arabayı çeken diyo istediği kızı s.k... yo bune biçim okul

• Bak orası tartışılır ahlakasal çöküş her yerde
  • Arkadaş 358 puanla girmiş yeditepeye bi bildiği vardir elbet

• fulmonty birde ben oratmın insanı değiştimesine olanak tanımamalı...
  • bende yeditepede okuyorum her yeditepe öğrencsini aynı sanmayın arada istisnalarda var!!

-hazırtaki çoğu öğrencileri görseniz sanki tatile gelmiş gibiler

-okul ticarethane

-eğitim süper ama çok zor hazırlıkta sınıf geçmek için ing iyi bilmek lazım temeliniz olmalı

ben şuan hazırlık A sınıfındayım B sınıfında bir kere kaldım onuda yaz okuluna gelerek telafi ettim

ing temeliniz yoksa gelmeyin gelecekseniz ya çok çalışın yada özel ders muhakkak alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 29 Eylül 2005, 17:12:38 >
  • Abim orda okuyor
  • ben ticaret üniye başlicam ama yeditepe de okumak isterdim,okul çok uzak diye yazmadım.
    okuma sebeplerim,

1.inanın ki hocalar mükemmel, artışılmaz, hele ki hukuk bölümü süper
    2.benim eski liseden yaklaşik 30-35 arkadaş var
    3.sosyal olanaklar çok iyi
    4.gerçekten güzel kızlar var
    5.dediğim gibi hocalar mükemmel=)

eksi yönleri

1.nişantaşında oturuyorum ve çok uzak buraya
    2.kimilerine göre eksi sayılabilir o nedenle buraya yazıyorum,züppe çok eleman war ama bence bu bir eksi değil ama uç örnekler de var mesela haftasonu kahvaltıya parise gidenler gibi, ki kulaktan dolma bilgi değildir bu yaşanmıştır
    3.arabaya göre adam seçme olayı cidden var, en azından, dikkat,EN AZINDAN diyorum altında son model bi passat olsun aşşağısı kurtarmaz
    4.bence buda eksi değil tam bana göre aslında, mühendislik ve hukuk haricindeki bölümler kolay hele hazırlık çok kek.
    5.dayım burada okudu ve bitirdi, dediğine göre üniversite hayatı çok iyiydi,çok eğlendi ama pek eğitim almadı zaten şu an bizim şirketin başına geçti
    6.dayım her istediği kızla çıktı ama altında bir 2001 3.28, bir 2004 sl350, bir tane de volvo s80 vardı ve dediğine göre kızların arabaya göre adam seçmesi hiçte yalan değilmiş ama şu an birlikte olduğu kız burslu ve maddiyata önem vermeyen biri, anlayacağınız her tipte kız var

bunları göze alarak gidin arkadaşlar ben etliye sütlüye dokunmadan okurum derseniz gerçekten iyi bir eğitim alırsınız ama çevre yapmak istiyorsanız yazdıklarımı tekrar okuyun derim

bildiklerimi paylaştım saygılar

• @fulmonty
    Yok çöplükde prezervatif dolu yok arabası olan herkes kız s*k*yo bunlara inanacak kadar saf mısın!
    Bizimde kulağımıza Kocaeli ve Gazi Üniversitesindeki kızların hepsinin dizinde çim lekesi var diye geliyorr ( anla burdan ne demek istediğimi ) ama ben inanmıyorum!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.