Şimdi Ara

Yeditepe Üni. İnsaat nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben Yeditepe Üni. İnsaat Muh. okumak istiyorum ancak bir çok kez olumsuz yorumlarla karsılastım eger bir bilgisi olan üniversite hakkında bölüm hakkında gercekten cok mutlu olurum. Yani nasıl yapılmalı yol gösterici olarak yazarsanız sevinirim. Tesekkurler

• hiç bir üniversite yok ki internette olumsuz yorumu olmayan.ben hangi üni hangi bölüm araştırdıysam hepsine bir kılıf uydurmuşlar.he tabi yorumlarıda göz önünde bulundurmak lazım ama çokta takmamak gerek o yorumları.yani ben böle düşünüyorum
  • bende merak ediyorum iki üniversite arasında kaldım daha dogrusu özel vs devlet diyelim

Ege üni inşaat mı Yeditepe inşaat mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

bende merak ediyorum iki üniversite arasında kaldım daha dogrusu özel vs devlet diyelim

Bu biraz sana bağlı. İnşaat mühendisleri günümüz koşullarında en çok dil bilmesi gerekenler. Arapça kursumda da çince kursumda da inşaat mühendisi sınıf arkadaşlarım vardı. Yeditepenin hazırlığı vs var. Ancak aradığın her şeyi bulabileceğin insanın aklını çok kolay karıştırabilecek bir üniversite bilesin:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egenin muhendislikleri kotu diyorlar ama bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelyaratık

quote:

bende merak ediyorum iki üniversite arasında kaldım daha dogrusu özel vs devlet diyelim

Bu biraz sana bağlı. İnşaat mühendisleri günümüz koşullarında en çok dil bilmesi gerekenler. Arapça kursumda da çince kursumda da inşaat mühendisi sınıf arkadaşlarım vardı. Yeditepenin hazırlığı vs var. Ancak aradığın her şeyi bulabileceğin insanın aklını çok kolay karıştırabilecek bir üniversite bilesin:)

Demek istediğin kızlar ve ortamlarsa kendime güvenmiyorum şuan zaten istanbuldayım yukarda bi arkadaş bahsetmiş inşaat müh için üniversitenin bi önemi var mı ? mezun oldugun okulun adının veya diploma notunun bi önemi var mı ? alacağım eğitimin zorlugunun mezun olduktan sonra bi önemi var mı ?? veya ege gibi bi ortalama bi üniversiteden (30 bin sıralama istiyor) ingilzce ve rusca öğrenerek mezun olsam daha mı avantajlı istanbulda kalırsak daha asosyal olurum izmir de daha sosyal olurum dışarıdan işletme vb. gibi mezun oldugunda işine yarıyacak diplomalarıda almayı planlıyorum ne dersin hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tembelyaratık

quote:

Demek istediğin kızlar ve ortamlarsa kendime güvenmiyorum şuan zaten istanbuldayım yukarda bi arkadaş bahsetmiş inşaat müh için üniversitenin bi önemi var mı ? mezun oldugun okulun adının veya diploma notunun bi önemi var mı ? alacağım eğitimin zorlugunun mezun olduktan sonra bi önemi var mı ?? veya ege gibi bi ortalama bi üniversiteden (30 bin sıralama istiyor) ingilzce ve rusca öğrenerek mezun olsam daha mı avantajlı istanbulda kalırsak daha asosyal olurum izmir de daha sosyal olurum dışarıdan işletme vb. gibi mezun oldugunda işine yarıyacak diplomalarıda almayı planlıyorum ne dersin hocam?

Arkadaşım mezun olduğun yerin tabii ki önemi var. Sadece bilgi farkı değil, sana bir örnek vereyim MIT mezunu mühendisler için 8 yıllık kalifiye eleman iş tecrübesinde mezun olduklarını söylerler. Bu tarz durumları göz önünde bulundurmak zorundasın. Yabancı dilin tabii ki artısı var bunu da çalışmak istediğin bölüme göre kendin belirleyeceksin. Bir de aklında bulunsun ege ye gidersen iibf fakültesiyle yeditepeye gidersen fen edebiyat fakültesiyle ilişkilerini iyi tut hazırlıkta. Sonra demedin abi deme bana :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.