Şimdi Ara

Yeditepe Üni. Burs Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orada okuyan varsa ya da bilen eden falan varsa bir kaç sorum olacak.

Tam Burslu bir bölüm okuduğumuzda Yeditepe'de, bu bursun kesilmesi gibi bir olay var mı?

• bi up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende tam bursluyum yeditepede burs kesilmesi diye bir durum başına gelmesi için ya dersleri takmaman yada disiplin cezası alman gerek hazırlık zor gibi şeylerede inanma gayet basit bende hazırlıktayım şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhancan

bende tam bursluyum yeditepede burs kesilmesi diye bir durum başına gelmesi için ya dersleri takmaman yada disiplin cezası alman gerek hazırlık zor gibi şeylerede inanma gayet basit bende hazırlıktayım şuan.

Hocam sınıf tekrarı gibi bir durumda mı burs kesiliyor? Yoksa ortalama düşük diye mi? Sınıf tekrarı yapmak zor bir ihtimal mi? Riske de atmak istemem.
  • cegaunist C kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim okulu 7 sene içinde bitirmen gerekiyor ki çok rahat bitirirsin hiç endişe etmene gerek yok bende senin gibi tercih etmeden önce sözlükleri felan okudum çok zor felan yazıyordu hazırlığı felan şuan hazırlıktayım b kurunda 300 üstünden 254 aldım mesela vizelerde anlayacağın dersleri takip edip workshit veriyorlar onları yapman yeterli okulun kampusu oldukca buyuk tam merkezi bir yerde değil ama rahatca her yere ulaşım sağlayabılırsın eğer sorun varsa özelden yazıp facebook yada başka bi iletişim aracıyla sorabılırsın
  • bu arada not ortalama ile burs kesilmesi felan sadece bir hikayeden ibaret öyle birşey yok benim bildiğim 2 sene kalma hakkın var ki kesinlikle kalmazsın zaten okulu asmadığın sürece
  • burakhancan B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler bakalım bi puanlar gelsin de seni yazın biraz rahatsız edeceğim anlaşılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Özyeğin vs Yeditepe
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhancan

bende tam bursluyum yeditepede burs kesilmesi diye bir durum başına gelmesi için ya dersleri takmaman yada disiplin cezası alman gerek hazırlık zor gibi şeylerede inanma gayet basit bende hazırlıktayım şuan.

Hocam hangi bölüm ? Ytü olmazsa bilgi ya da yeditepeyi düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim Halkla ilişkiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegaunist

Anladım hocam teşekkürler bakalım bi puanlar gelsin de seni yazın biraz rahatsız edeceğim anlaşılan

sıkıntı yok ya bende senin gibi çok kişiyle görüştüm normal bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.