Şimdi Ara

Yedigöller Güncel Yol Bilgisi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
8
Favori
28.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yedigöller kamp için çok uygun.

abantta kamp yeri gördüğümü dahi hatılrmaıyorum, orası daha çok turist için. ama o kadar yol yapmışken gölcük mutlaka görülmesi.
  • Safranboludan sonra gerede ve bolu rotalarını izlerseniz daha rahat yedi göllere gelirsiniz. Ara yollar heyacanlı manzaralı olabilir ancak amaç yedi gölleri görmek ise ve vaktiniz sınırlı ise dediğim rotayı kullanın. Bolu merkezden sıcak asfalt yedi göllere yol bulunuyor. Tabelaları takip etmeniz yeterli.
  • isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz güzergâhı bilmiyorum ama kesinlikle yedigöller diyorum.

Şimdiden iyi eğlenceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalfthepurple

yedigöller kamp için çok uygun.

abantta kamp yeri gördüğümü dahi hatılrmaıyorum, orası daha çok turist için. ama o kadar yol yapmışken gölcük mutlaka görülmesi.
    Evet gerçekten de Yedigöller harika biryer. Yedigöllerden sonra ne abant ne de gölcük gözümüze güzel geldi. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Bahsettiğiniz güzergâhı bilmiyorum ama kesinlikle yedigöller diyorum.

Şimdiden iyi eğlenceler.
    Güzergah da çok güzeldi Yedigöllerde. Bolu yolu asfalt ama aynı keyfi vermiyor.Ben Devrek-Yedigöller yolunu kullandım çok temiz ve keyifliydi.
  • Arkadaşlar selamlar

Yedigöllere bugünlerde binek kış lastikli araçla ulaşım sağlanabilir mi? Bolu yolu yapıldıktan sonra kullanılabilir durumda mıdır? Güncel yol durumu hakkında bilgi alabileceğim bir numara var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kim_bo_kastekniv

Arkadaşlar selamlar

Yedigöllere bugünlerde binek kış lastikli araçla ulaşım sağlanabilir mi? Bolu yolu yapıldıktan sonra kullanılabilir durumda mıdır? Güncel yol durumu hakkında bilgi alabileceğim bir numara var mı?
    Ben Bolu'da yaşıyorum kar yağdığı zaman yolu açmıyorlar genelde şuan büyük ihtimalle kapalıdır. Bolu orman bölge müdürlüğüne sorarak öğrenebilirsiniz.

• Kampec kullanıcısına yanıt
    Sağolun cevap için, Mengen yolu için de durum aynı şekilde midir?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.