Şimdi Ara

Yedek subay yaş sınırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yedek subay olabilmek için yaş sınırının 27 olduğunu öğrendim. Yüksek lisans mezunları için ise 32 yaşından büyük olmamak.

Benim hali hazırda yüksek lisans devam ediyor mezun değilim ve Şubat 1993 doğumluyum. Kasım celbinde askere gideceğim. Bu durumda yaş sınırı tutuyor mu yoksa kaçırmış mı oluyorum.

Bu arada harita mühendisi mezunuyum not ortalamam 3.4 bana yedek subay çıkma ihtimali var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-Yanlış bilgi sizin dediğiniz yaş sınırları muvazzaf olarak kalmak isterseniz sağlanması gereken bir şart normal geçici yedek subaylıkta yaş sınırı yok 29-30 yaşında lisans mezunu ydk subay var
    2- gano nun ydk subaylık için hiç bir etkisi yok seçim şöyle oluyor meslekçi ydk subay için harita mühendisi ihtiyacı var ise 5 kişi olsun bu ihtiyaç başvuran 50 harita mühendisinden kura ile seçiliyor.
    3-eğer seçilmezseniz 2. Olarak genel kuraya girerek tk olabilirsiniz oda bütün lisansların içinden karışık kura ile seçiliyor
  • 1-Yanlış bilgi sizin dediğiniz yaş sınırları muvazzaf olarak kalmak isterseniz sağlanması gereken bir şart normal geçici yedek subaylıkta yaş sınırı yok 29-30 yaşında lisans mezunu ydk subay var
    2- gano nun ydk subaylık için hiç bir etkisi yok seçim şöyle oluyor meslekçi ydk subay için harita mühendisi ihtiyacı var ise 5 kişi olsun bu ihtiyaç başvuran 50 harita mühendisinden kura ile seçiliyor.
    3-eğer seçilmezseniz 2. Olarak genel kuraya girerek tk olabilirsiniz oda bütün lisansların içinden karışık kura ile seçiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.