|
Herkese iyi günler arkadaşlar malum askerlik yerleri açıklandı 12 ay jandarma sağlıkçı çıktı bana yaklaşık olarak şubat ayında tecili bozmuştum . O zamanlar daha atamam olmamıştı haziran ayında atamam oldu temmuzda da nişanlandım . Nişanlım ile birlikte aynı hastanedeyiz 1.5 yıl sonra uzak mesafe ilişkisini yakına taşıdık ki askerlik mevzusu çıktı . Kendisi nişan takılarıyla borç vermeyi istedi uzak kalmanın ikimizede zararı olacağını belirterek bedelli göndermeyi önerdi. Burada kalsam kalma yerimde sıkıntı yok askere gitsem en fazla 10-15 k aşağısını alırım (doğu güneydoğu çıkarsa ve kalma yerim olursa) Sizin öneriniz nedir arkadaşlar çıkmazdayım şimdi kendi emeğimle gitmek istiyorum bir yandan da , seneye düğün olursa para biriktirmek istiyorum ama bu kolaylığı sağlarken kendi ailesi ilerde kızımız sana bu kolaylığı sağladı diye laf edilmesini ve benden gereksiz isteklerde bulunulmasını da istemem . Yazacaklarım bu kadar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim . |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı