Yedek subay olarak mı yoksa bedelli mi gitmeliyim ?
Herkese iyi günler arkadaşlar malum askerlik yerleri açıklandı 12 ay jandarma sağlıkçı çıktı bana yaklaşık olarak şubat ayında tecili bozmuştum . O zamanlar daha atamam olmamıştı haziran ayında atamam oldu temmuzda da nişanlandım . Nişanlım ile birlikte aynı hastanedeyiz 1.5 yıl sonra uzak mesafe ilişkisini yakına taşıdık ki askerlik mevzusu çıktı . Kendisi nişan takılarıyla borç vermeyi istedi uzak kalmanın ikimizede zararı olacağını belirterek bedelli göndermeyi önerdi. Burada kalsam kalma yerimde sıkıntı yok askere gitsem en fazla 10-15 k aşağısını alırım (doğu güneydoğu çıkarsa ve kalma yerim olursa) Sizin öneriniz nedir arkadaşlar çıkmazdayım şimdi kendi emeğimle gitmek istiyorum bir yandan da , seneye düğün olursa para biriktirmek istiyorum ama bu kolaylığı sağlarken kendi ailesi ilerde kızımız sana bu kolaylığı sağladı diye laf edilmesini ve benden gereksiz isteklerde bulunulmasını da istemem . Yazacaklarım bu kadar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim .
Spam numara
Merhaba arkadaşlar bugün 2 tane spam numara aradı bunlardan 1 tanesine cevap verdim ev interneti vs 59.90 dediği gibi kapadım , bir şey olmaz gibi geldi ama aklımdan da çıkmadı değil bı sıkıntı olurmu acaba ?
Telefon için hangi renk
|
THY check in yaptim bir sorum var
|
BABAMI NASIL IKNA EDERIM
|
Ist atakoy pahali bir semt mi
|
5. DEFA KONUYU ACTIM BI BAKAN YOK MU ??
|
Abiler nakil verecegim (acill) ist atakoy cumhuriyet lisesi
|
istanbulda liseden anlayan varsa bi hayrina
|
Okul Degistireceğim ( Atatürk Cumhuriyet Lisesi )
|
| Ertelemek yaşamın mayasını kaçırır. Kızdıysan bağır, sevindiysen söyle, özlediysen arkasından koş. ;) |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 114
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 194)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
20 Yanıt
0