arkadaşlar sorunum şu şekilde.. mesela maça çıkıcaz maçta hangi oyuncu oynaması gerektiğini belirledik ve bundan sonra diğer kalan oyuncularıda yedeğe alıyoruz S1 S2 S3 şeklinde.. ama bende mesela S3 yani üçüncü sırada yedekte bulunan oyuncuya sağ tıklayarak onu yedek olmaktan cıkartabiliyoruz asıl problem ise tekrar o oyuncuya bastıgımda yada baska bi oyuncuya yedeğe alamıyorum yani S3e getiremiyorum sanki bütün oyuncular yedeğe alınmıs yer yokmuş gibi örneğin bir oyuncuyu S3 ten çıkartırsam bir daha S3 e oyuncu alamıyorum yani şuan tüm yedek oyuncuları çıkartsam hiç yedeğe oyuncu alamıyıcam şuanda 12 tane alamıyorum sadece 8 tane alabiliyorum 4 tane eklemek için o S9 S10 falan onları nasıl aktif hale getirebiliriz?
denedım olmuyor kadro penceresinde zaten yukarda S7 den sonrakiler gri yazıyor sanki kilitlenmiş gibi 7 den fazla yedek alamıyorum suan
hazırlık maçlarında bahsediyorsun dimi resmi maçlarda zaten 7 tane alabilirsin en fazla. resim koysana bi tane daha anlaşılır olsun.
şuan lig maçları yapıyorum ve en fazla 7 tane alabiliyorum bu bahsettiğin muhabbeti bilmiyordum yani en fazla 7 tane alınabildiğini öyleyse problem yok ozaman
Standart 7 yedek oluyor. Bir zamanlar 5 yedekti hatta EPL. Bazı turnuvalarda değişken olur. Mesela milli maçlarda Avrupa Şampiyonaları ya da DK Elemelerinde 7 yedek alırsın ama asıl turnuvada tüm takım olarak sahada olursunuz 11+12 gibi.