Şimdi Ara

Yds ye üniversite öğrencisi girebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben 1. sınıfa gidiyorum ve kendimi denemek için yds ye girmek istiyorum. internette baktığım kadarıyla 3. ve 4. sınıflar girebilir diyor acaba benim girmemin bir yolu yok mu ? teşekkürler şimdiden

• Girebilirsin ben girdim bir daha girmeyi düşünüyorum hatta gelişmemi görmek için
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl
    Ben toefl icin çalışıyorum ancak toefldan once bir deneyim dedim kendimi. Yds esdegerliklerine baktım 75 puan toeflda 90 puana denk geliyormuş sınav o kadar zor mu gercekten ben toefldan 90 alan kisi yds de de 90 üstünde rahat alır diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delpzie.

Hocam asıl
    Ben toefl icin çalışıyorum ancak toefldan once bir deneyim dedim kendimi. Yds esdegerliklerine baktım 75 puan toeflda 90 puana denk geliyormuş sınav o kadar zor mu gercekten ben toefldan 90 alan kisi yds de de 90 üstünde rahat alır diye dusunuyorum

toefl'ın puanlama sistemini pek bilmiyorum ancak iki puan arasında dönüşlülük yapmak bence saçma olmuş çünkü bildiğin gibi toefl'da senin dört temel dil becerin sorgulanırken (speaking, listening, writing, reading) YDS'de ise sadece reading sorgulanmakta. Örnek sınav soruları içinhttp://www.osym.gov.tr/dosya/1-69059/h/ingilizce.pdf burdan bakabilirsin yoğun bir kelime bilgisi isteyen bir sınav.

• Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ediyorum ilginiz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.