Şimdi Ara

YDS Polar mont 99 tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
7
Favori
21.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

Bakırköy pazarindan buna benzer polar 20 tlye aldim 🤣🤣 polar altiustu abartmayin
    Merhaba arkadaşım. Pazarın dibinde oturuyorum ve 20 TL ye öyle bir Polar göremedim! Nerede varmış böyle ürün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

Merhaba arkadaşım. Pazarın dibinde oturuyorum ve 20 TL ye öyle bir Polar göremedim! Nerede varmış böyle ürün?

Alıntıları Göster
    A101 de geçen hafta 27 TL idi ama bu ürünleri yds ile kıyaslamak çok yanlış. A101 in ürünlerini ingiliz veya avrupadaki ordular hatta özel birlikler giymez ama yds ninkini giyiyorlar.

Kesene göre parana göre bence tercih meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

beyler sakin, altı üstü bir polar yüzünden küresel ısınmaya kadar tartışıp kalp kırmayın boş yere. adam fırsat olarak görmüş paylaşmış ki bencede fırsat. teşekkürler konu sahibine .

1 aydır bu fiyat bandında polar arıyordum, decathlondaki tüm polarları denedim, kalıplarıyla kolları gereksiz şekilde orantısız. Yaş 36 Boy 180cm Kilo 74, decathlon modelleri hiçbirisi kalıp olarak denk gelmedi. 2 sene önce indirimle 150 liraya aldığım orjinal columbiada memlekette kaldı. şimdi aynı polara 499 lira etiket basmışlar yuh dedim.

neyse en son 2 hafta önce Ankara'daydım, bizimkileri sıhhiye pazarına bıraktım arabanın başında beklerken canım sıkıldı pazarı dolaşayım dedim. sıhhiye pazarının en sonunda bir eşofmancıda çok iyi kalitede fit kesim columbia buldum 70 lira dedi 60 liraya aldık :)

malzeme kalitesi olsun kalınlık olsun kesimi olsun yemin ederim orjinalinden daha çok beğendim. bana M beden tabiri caizse kitap gibi oldu. bugün yine Ankara'ya gidiyorum yetişebilirsem 2 tane daha alacağım diğer renklerinden. montlar ıskartaya çıktı artık :)

yaşadığınız yerlerdeki pazarlara gidip bakın satılıyordur muhtemelen. fikir sahibi olmanız için malzeme bu şekilde ;

Faiş fiyat artışlarına karşı artık bende pazara ve kemeraltına döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasizmir -- 15 Kasım 2018; 15:48:16 >

• Arkadaşa hak veriyorum, bazen pazardan alınan 10-15TL'lik ürünler o kadar kaliteli çıkıyor ki yıllara meydan okuyor, bende de var böyle birkaç ürün.

Ekleme: YDS yün tişörtlerinden deneyen oldu mu, hem beden bilgisi hem de ürün bilgisi paylaşılırsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 15 Kasım 2018; 16:27:22 >
  • Yds polar üretmiyor diye biliyorum, polar gramajına göre fiyati o kadar zaten ayrıca tasarım konusunda guncel degiller, çoğu modelleri motorcu tayfasina hitap ediyor.

Ayakkabi konusunda marka oldular, biraz fiyata biraz da tasarıma yönelseler iç pazarda çok tutulur. Ama dünya ihale alıyorlar, ihtiyaç hissetmiyorlar demek ki.

• 22 kasım a101 polar lar 27 TL

Gücü yetmeyen alabilir

• YDS Polar  mont 99 tl

Polar geldi. Bildiğin polar ama tek iyi yanı iç kısmınin ince kumaş astari var.Giyip çıkarırken rahat oluyor. Polarlarin içinde astar olmayınca giymek eziyet oluyor.

Hafif ve ince bir ürün, ise yarayıp yaramadığını sahada test etmek lazım.Ben ava giderken parkanın içine giymek için aldım bakalım göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 15 Kasım 2018; 20:34:34 >
  • "Ürün bulunamadı"

• diabrek kullanıcısına yanıt
    hocam daha net bir foto atabilir misin ya da başka bir arkadaş atabilir mi
  • Birtek siyah renkli var görünüyor. Fiyatıda 89 tl. Farklı rengi yokmu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam fotoğraf için çok teşekkürler. Üründen sağolasun haber veren arkadaş sayesinde ben de aldım. Ancak kargo biraz geç gelecek gibi. Ürünün satış sayfasındaki fotoğrafta yakası çok büyük gibi geldi. Acaba öyle mi?
    Ayrıca şimdiden rastgele 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusatselim -- 15 Kasım 2018; 22:7:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

Birtek siyah renkli var görünüyor. Fiyatıda 89 tl. Farklı rengi yokmu?
    hocam sana zahmet 89 lira siyahin linki verirmisin bulamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaoss C kullanıcısına yanıt
    YDS Shop - Avrupa'nın En Büyük Üreticisi
    YDS POLAR SWEATSHIRT, ACYDSPLRSWTS
    https://www.ydsshop.com/yds-polar-sweatshirt-siyah-3xl?c=149

buyur hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bedeni hakkında bilgi verebilir misiniz? L giyen yine L mi aldın yoksa M beden mi?

• konuya baktımda yds tavsiye edenle etmeyenler kavga edecek duruma gelmiş.yds ingiltere ve rusya ordu ile özel kuvvetlere bot tedariği yapıyor demişsiniz iyi güzelde, normal vatandaşa sattıkları ürünleri ile askeriyeye sattıkları ürünler aynı kalitede değil.askeri personele sattıkların ürünler daha kaliteli, bu ürünleri aynı fiyata vatandaşa satmıyorlar.
  • pusatselim P kullanıcısına yanıt
    Sağolun,yakaları bence normal çok büyük değil.Zaten amaç boynu kapatması.

L beden aldım tam oldu.

YDS Polar  mont 99 tl

YDS Polar  mont 99 tl

YDS Polar  mont 99 tl

YDS Polar  mont 99 tl

Sizin ölçüleriniz nedir hocam boy kilo?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

https://www.ydsshop.com/yds-polar-sweatshirt-siyah-3xl?c=149

buyur hocam.
    Bu yarım fermuarlı hocam.

• Tahminim mercan yokuşunda askeri malzeme satan dukkanlarda bulunabilir bu mont ve sweat ler. Daha mi ucuz olur bilemiyorum.

• markayı acıkcası yeni ogreniyorum..bunun üzerine bir araştırma yapayım dedim...evet firma üretici olarak saglam ancak satıcı olarak pek düzgün değil gibi..
    inşallah özelikle müşteri hizmetleri konusunda kendilerini geliştirilerde bizde yabancı markalardan sa bu urunleri daha fazla alalım kullanalım ..

www.sikayetvar.com
    YDS Boots - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/yds-boots

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.