Şimdi Ara

Yazlıkta Hızlı İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yazlıkta kullanabileceğim, sadece 3 veya 4 ay aktive olacak, geri kalan 8-9 ayda kullanmayacağım, dolayısıyla da o aylarda herhangi bir ödeme yapmak istemediğim Internet bağlantı tercihlerini araştırıyorum.

Uzun zamandır yazlıkta Türk Telekom'un (TTNet) yazlık Internet paketini kullanıyorum. Temmuz başında otomatik aktifleniyor, 3 ay aktif kalıp sonra kapanıyor. Bir sonraki yıl otomatik olarak aynı tarihte açılıyor. Hız olarak 16 MBit ve bana artık yavaş geliyor. Türknet'e göre bakır kablo üzerinden 73 MBit alabiliyor olmam gerek altyapı sorgulamaya göre. Turkcell cep telefonundan yaptığım ölçümde de 5G 800-900 MBit hızlarda çekiyor.

Şimdi bu yöntemlerden hangisi daha mantıklı? Ya da alternatif, aklıma gelmeyen bir çözüm var mı?

Teşekkür ederim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Donuk aylarda 100 TL fatura çıkıyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.