DUVARA KONUŞMAK İSTİYORUM ER GEÇ ANLAR DEDİKLERİMİ !!!! BAZEN BÖYLE HİSSEDİYORUM -------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------- < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 14 Temmuz 2021; 10:18:58 > |
YAZLIK SARAY YOK LAN HEPSİ YALAN -------- ORASI HALK İÇİN YAPILDI!!! ÇOCUKLARINIZLA GİDEBİLİRSİNİZ

-
-
biz bu sene tatile saraya gideceğiz. reisten rabbim razı olsun. en kötü oteller bile günlük 2bin tl den aşağı değil. saray olmasa nerede tatil yapacaktık? gidince bilgilendiririm sizi.
-
Aziz milletimizin bu ferasetini gördükçe duygulanmaktan haykırarak ağlamak istiyorum. Neden bizimle baş edemiyorlar şimdi anladınız mı? Neden CHP zihniyeti bir daha iktidara gelemeyecek anladınız mı? Onun için milletimizi bırakın konuşsun. Akkoyun karakoyun seçilsin, bir hakikat kalmasın alemde Allah'ım nihan.
-
5 km bile yaklaşamazlar halk gidecek tatil yapacak falan diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu millet harbi .... :)
-
Bakın çok net söylüyorum, böyle hedef kitle evrende yok.
-
İşte bu adamla teyzeyle oyumuz aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 14 Temmuz 2021; 11:32:14 >
Kabatas yalancisi yeni TRT memuruna gore zaten yilda en fazla 1 hafta tatil yapiyorlarmis Emine Hanim ve esleri. Geri kalan 51 hafta AKP'lilere serbest, kalabilirler istedikleri kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Havuzuda var.
ooo gideyim de yazlık sarayda biraz tatil yapayım o zaman, 50 km yaklaşınca vurmazlarsa iyi
Bakın çok net söylüyorum, böyle hedef kitle evrende yok. |
Bu millet harbi .... :) |
biz bu sene tatile saraya gideceğiz. reisten rabbim razı olsun. en kötü oteller bile günlük 2bin tl den aşağı değil. saray olmasa nerede tatil yapacaktık? gidince bilgilendiririm sizi. |
5 km bile yaklaşamazlar halk gidecek tatil yapacak falan diyorlar |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X