Şimdi Ara

Yazlık Lastik Seçimi Ve Lastik Puanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazlık 4 adet lastik almak istiyorum. İnternette 2019 üretimi uygun fiyatlı lastikler mevcut. Fakat kiminde yakıt tüketimi fazla kiminde ıslak zeminde yol tutuşu kiminde gürültü derecesi. Bu yazılanlar ne derece doğrudur? Lastik üzerine yapıştırılan bu kağıtların %100 doğruluğu varmıdır? Örneğin ben Lassa Greenways ve Bridgestone baktım ikiside aynı ebatlarda. Lassada yakıt tüketimi C sınıfında iken Bridgestone'da F yazılı.Alttaki resim Lassa içindir. Paylaşacağınız bilgiler belki ihtiyacı olan diğer arkadaşlara da yarar sağlayacaktır.Tşk.

Yazlık Lastik Seçimi Ve Lastik Puanları

• Hocam dün konuştum bunu, lastikcim sitesinde üyeliğim var aradım, dedikleri şuydu etikette bakacağınız şey ıslak zeminde A olmasına ve desibeline bakın dedi, tüketimin bir önemi yok dedi, daha sonradan hak verdim bencede tüketim durumu önemli değil, önemli ama çok önemli değil.

Gürültüsü düşük ve ıslak zeminde iyi ise sorun yok demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Hocam dün konuştum bunu, lastikcim sitesinde üyeliğim var aradım, dedikleri şuydu etikette bakacağınız şey ıslak zeminde A olmasına ve desibeline bakın dedi, tüketimin bir önemi yok dedi, daha sonradan hak verdim bencede tüketim durumu önemli değil, önemli ama çok önemli değil.

Gürültüsü düşük ve ıslak zeminde iyi ise sorun yok demektir
    Bu güzel bir bilgi teşekkürler.
  • O zaman gürültü ve ıslak zeminde yol tutuşu en iyi olanı tercih edicem. Tşk.
  • Hocam lastiğe taş girip tık tık öten o malum markayı almazsan sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Hangisi o ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Jant ve Lastik Seçimi
    7 yıl önce açıldı
    CİVİC İÇİN LASTİK SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.