Şimdi Ara

Yazlık Eve Digiturk Taşımak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 günlüğüne yazlık eve gidicem. Malum Galatasaray'ın maçı var. Digiturk'u oraya taşıyabilir miyim 2 günlüğüne? Neler gerekli bunun yanında başka?
    Tüplü TV var orada HDMI SCART dönüştürücüm var.

Edit:Eutelsat'tan alıyorum yayını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Demokritos- -- 2 Ağustos 2013; 14:07:49 >

• Evet güzel konu bende meraktayım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bunu merak ediyorum?
  • Beyler zamanım az bilen yok mu?

• Digitürk Aboneliğiniz Hangi Uydu Üzerinden ?

Eğer Euelsat üzerinden ise götürdüğünüz yerde euelsata bağlı çanak olması gerekir

Türksat üzerinden ise orada büyük ihtimal türksat vardır o yüzden sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

Digitürk Aboneliğiniz Hangi Uydu Üzerinden ?

Eğer Euelsat üzerinden ise götürdüğünüz yerde euelsata bağlı çanak olması gerekir

Eutelsat hocam. Çanagı kendim ayarlayabilir miyim? Yoksa adam mı çağırmam gerek?
    Ve kurulum yaparken turksat uzerinden yapsam lig tv yi izleyebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Demokritos-

quote:

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

Digitürk Aboneliğiniz Hangi Uydu Üzerinden ?

Eutelsat hocam. Çanagı kendim ayarlayabilir miyim? Yoksa adam mı çağırmam gerek?
    Ve kurulum yaparken turksat uzerinden yapsam lig tv yi izleyebilir miyim?

İzlenemiyor diye biliyorum
    pek ustası değilseniz euelsata çevirmek için adam cağırın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu bir kere daha açılmıştı da orada hep kullanılamayacağı yazılmıştı. Şimdi bu cevapları görünce biraz şaşırdım...
  • quote:

Beyler 2 günlüğüne yazlık eve gidicem. Malum Galatasaray'ın maçı var. Digiturk'u oraya taşıyabilir miyim 2 günlüğüne? Neler gerekli bunun yanında başka?

Arkadaşım yazlığınızda TÜRKSAT yönüne çevrili çanağınız varsa bile digitürk izleyebilirsiniz recevier üzerindeki ayarlar - kurulum- seçerek TÜRKSAT kurulumunu onaylamanız yeterli olacaktır ..ancak tekrar kışlığa döndüğünüzde ayarlarınızı eutelsat kurulumuna çevirip aratacaksınız bu kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cemak1966

quote:

Beyler 2 günlüğüne yazlık eve gidicem. Malum Galatasaray'ın maçı var. Digiturk'u oraya taşıyabilir miyim 2 günlüğüne? Neler gerekli bunun yanında başka?

Arkadaşım yazlığınızda TÜRKSAT yönüne çevrili çanağınız varsa bile digitürk izleyebilirsiniz recevier üzerindeki ayarlar - kurulum- seçerek TÜRKSAT kurulumunu onaylamanız yeterli olacaktır ..ancak tekrar kışlığa döndüğünüzde ayarlarınızı eutelsat kurulumuna çevirip aratacaksınız bu kadar :)

hocam eutelsat üyeliği varsa türksattan yayın izlenemez çünkü ikisinin şifreleme sistemi farklı arkadaşın çanağı eutelsata çevirmesi gerekiyor.

• ligtv ler açılıyor w3 abonesi olup turksat yaıyndaki ligtv leri izliyorsunuz
  • Digiturkun taktığı lnb farklı diye duydum. Lnb yi de mi götürmek gerekir? Yoksa normal lnb ile çalışır mı?
  • s.a arkadaşlar yeni yazlık almayı düşünüyorum 3 ay yazları yazlıkta kalmayı düşünüyorum
    kışlık evdeki digitürkümü engelli kapsamında yazlığa Eutelsat yönüne bakan çanak taktırıp evdeki digitürk 9102 hd recivier kutusunu yazlığıma götürerek orda izleyebilirmiyim
  • Türksat çanağı varsa Türksat kurulumu yapın izleyin. Eğer kanal bulmada sıkıntı yaparsa cihazı fabrika ayarlarına döndürün tekrar Türksat kurulumu yapın

• Bende yazlığıa gidicem evdeki eutelsat üzerindeki digitürk üyeliğimi kutuyla birlikte yazlığa götürsem turksat üzerinden izleyebiliyorum öylemi bayramda gidicem yazlığa olmadı kutuyuda götüreyim bakalım izlenebiliyormu merak ettim.
  • Arkadaşlar çanağı eutelsat'a ayarlattım. Ve Digitürk izliyebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Demokritos- -- 5 Ağustos 2013; 1:53:22 >
  • -Demokritos- kullanıcısına yanıt
    Normalde Eutelsat kullanıpta, Turksat olan bir yere götürdüğümüzde çalışmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 5 Ağustos 2013; 9:15:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Normalde Eutelsat kullanıpta, Turksat olan bir yere götürdüğümüzde çalışmıyor mu?

Evet hocam yani en azindan ben çalıştıramadım belki

• Evdeki cihazı götürdüğünüz sürece izlersiniz.
    Turksatı kendiniz de ayarlayabilirsiniz.
    Yapama diyorsanız 15 liralık ledli uydu bulucu ile ayarlayabilirsiniz.
    Eğer çanak kurulu değil ise bence uyducuya yaptırın zaten çanak dahil alacağı 35-40 liradır. Sonuçta cihaz vermeyecek. Kablo da girerse olsun 50 lira.
    Herkes kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

Evdeki cihazı götürdüğünüz sürece izlersiniz.
    Turksatı kendiniz de ayarlayabilirsiniz.
    Yapama diyorsanız 15 liralık ledli uydu bulucu ile ayarlayabilirsiniz.
    Eğer çanak kurulu değil ise bence uyducuya yaptırın zaten çanak dahil alacağı 35-40 liradır. Sonuçta cihaz vermeyecek. Kablo da girerse olsun 50 lira.
    Herkes kazansın.

Yok hocam çanak var zatende antenci çağırmakla uğraşmadım. Komşuda daha zevkliydi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.