Şimdi Ara

YAZIN YURT DIŞINDA GEZMEYE GİTMEK İÇİN VİZE VERİRLER Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan üniversitede öğrenciyim, pasaportum var gerekli kriterler de sağlanıyor gibi görünüyor fransaya gitmek gibi bir düşüncem var babam da gitmişti babam vermezler diyor;ama bilmiyorum gitmek istiyorum bu konularda bilgisi olan var mı googleye yazınca çoğunluk üçkağıtçı sitelerle dolu yine her zaman sıkıştığım gibi yardımıma koşan foruma soruyorum teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• banada alamazsın dediler sanki alamazsın diyenler vize memuru.Gerekli şartları yerine getiriyorsan normal şartlarda alırsın.Fakat şu süreç normal değil , avrupadaki terör olayları ve 3.dünya ülkesi olmanın dibine vurmamız süreci olumsuz etkileyebilir.Ama kısa süreli turistik vize için şansını dene derim, olmadı başka bir schengen ülkesine başvuru yaparsın o şekilde girersin.
  • İtalya Başkonsolosluğuna Schengen için başvuru yap %90 vereceklerdir. En kolay vize veren ülke İtalya derler hep. (60 € Schengen)

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

banada alamazsın dediler sanki alamazsın diyenler vize memuru.Gerekli şartları yerine getiriyorsan normal şartlarda alırsın.Fakat şu süreç normal değil , avrupadaki terör olayları ve 3.dünya ülkesi olmanın dibine vurmamız süreci olumsuz etkileyebilir.Ama kısa süreli turistik vize için şansını dene derim, olmadı başka bir schengen ülkesine başvuru yaparsın o şekilde girersin.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

İtalya Başkonsolosluğuna Schengen için başvuru yap %90 vereceklerdir. En kolay vize veren ülke İtalya derler hep. (60 € Schengen)

Teşekkürler

• İngiltere nin bile Türklere vize başarı oranı %95

Ziyaret amacını tam olarak belgelerden (otel uçak para) ve geri döneceğini garantilersen (öğrenci belgesi) alırsın. Alınca konuyu güncelle de haberimiz olsun çünkü ben de düşünüyorum

• Öğrenciye vizeyi kolay veriyolar dert etme. Hesabında gerekli parayı bulundur, konaklama ve uçak biletlerini sun vizen hazır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.