Bildirim
Yazın para için çalışılabilecek part time iş nasıl bulunur ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: captantipod
??? bilen varsa yeşillendirsin arkadaşlar bim a101 şok..vs dışında çalışılabilir yerler nasıl bulunur ?
şehir hangisi? -
Part time bilmemde nt mağzası 2 aylık sezonluk işci alıyo ben girdim ağustosun 5 inde başlıcam 5 ekimde biticek 5 ekime kadar okullar açılınca iz alırım hem kurbanda giriyo araya ikisi bir kurtarırım bu sene 930 lira maaş ssk yemek kartı.biraz ağır ama hiç yoktan iyidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kayseride başvuru yapmadığım yer kalmadı hem okuyup hem çalışmayı çok istiyorum geçmişte Ankara da hep çalıştım fakat kayseride nedense bir türlü bulamadım
bayram için en sonunda u.s polo çağırdı sadece 4-5 günlük çalışmak için o da bir ihtimal performansıma bakıp part-time alacakmış tabi eğer alırsa -
quote:
Orijinalden alıntı: 1zeus1
Part time bilmemde nt mağzası 2 aylık sezonluk işci alıyo ben girdim ağustosun 5 inde başlıcam 5 ekimde biticek 5 ekime kadar okullar açılınca iz alırım hem kurbanda giriyo araya ikisi bir kurtarırım bu sene 930 lira maaş ssk yemek kartı.biraz ağır ama hiç yoktan iyidir.
hangi şehir hocam valla ankarada firmalar adeta yalvarırdı gel çalıştıralım diye beğenmezdim
şimdi de onlar almıyor insanlar girmeye çalışıyor ortalıkta bir kıtlık var ...
2 aylığına girdiyseniz pek sorun olmaz bence maaş en iyi imkanla bu tarz işlerden 50-100 tl fazla vereni bulursunuz
-
Şehir farketmez adamların okul sezonu başladığı için işçiye ihtiyaçları var benim başvurduğum mağazaya sezonluk 18 kişi alıcaklarmış sen herhangi bir nt mağzasına git oranın müdürüne selam ver biraz güven veren bi tiple git onların önceliği ahlak ve kişinin temiz olması deki abi sezonluk işci arıyomusunuz lazımsa çalışmak isterim felan de mutlaka alırlar.sezın ağustosun 5 inde başlıyo ancak bi sıkıntı işe başladıktan bi ay sonra felan işler yoğunlaşınca gece 1 de felan dönersin eve.yalnız 17 yi doldurman lazım 18 den gün almış olmalısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 5 Temmuz 2015; 1:23:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1zeus1
Şehir farketmez adamların okul sezonu başladığı için işçiye ihtiyaçları var benim başvurduğum mağazaya sezonluk 18 kişi alıcaklarmış sen herhangi bir nt mağzasına git oranın müdürüne selam ver biraz güven veren bi tiple git onların önceliği ahlak ve kişinin temiz olması deki abi sezonluk işci arıyomusunuz lazımsa çalışmak isterim felan de mutlaka alırlar.sezın ağustosun 5 inde başlıyo ancak bi sıkıntı işe başladıktan bi ay sonra felan işler yoğunlaşınca gece 1 de felan dönersin eve.yalnız 17 yi doldurman lazım 18 den gün almış olmalısın.
Sagolasin kardes nt aklima gelmemisti yakinimda var gidip soracam
quote:
İstanbul
ohoooo çok rahatlıkla bulursun hocam h&m,c&a;marks&spencer,aeropostale,lcw,de facto,colins vs mutlaka tek tek gidip mağazalardan başvuru yapmanı öneririm...
açıkcası ben senin yerinde olsam o kadar iş imkanının olduğu yerde nt de çalışmam -
quote:
Orijinalden alıntı: -shadow--
quote:
İstanbul
ohoooo çok rahatlıkla bulursun hocam h&m,c&a;marks&spencer,aeropostale,lcw,de facto,colins vs mutlaka tek tek gidip mağazalardan başvuru yapmanı öneririm...
açıkcası ben senin yerinde olsam o kadar iş imkanının olduğu yerde nt de çalışmam
internetten başvurduğum neredeyse hiçbiri aramadı galiba evden çıkıp iş aramalıyım internetten olmayacak bu iş. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -shadow--
quote:
İstanbul
açıkcası ben senin yerinde olsam o kadar iş imkanının olduğu yerde nt de çalışmam
internetten başvurduğum neredeyse hiçbiri aramadı galiba evden çıkıp iş aramalıyım internetten olmayacak bu iş.
Bu sira bayram donemi oldugu icin ihtiyaci olan magazalar mutlaka alirlar
Benim sana tavsiyem 10-15 tane vesikaligini al eline tek tek magaza magaza dolasip is basvuru formu doldurmalisin
Mutlaka donus olacaktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon
Bende nt yi bekliyorum yemekten biraz kisarsan 2.000 alırsın dedi müdür
Sen devamlı olarakmı giriceksin yoksa tecrübeli elemenları 1700 civarı alıyo yani müdür yardımcısı olarak girmen lazımki alasın dicemde neyin kafasını yaşıyon anlamadım yemek dediğin aylık 150 tl civarı kart şeklinde verilen şey.
quote:
Sen devamlı olarakmı giriceksin yoksa tecrübeli elemenları 1700 civarı alıyo yani müdür yardımcısı olarak girmen lazımki alasın dicemde neyin kafasını yaşıyon anlamadım yemek dediğin aylık 150 tl civarı kart şeklinde verilen şey.
2 ay için o kadar ya yazmayı unutmuşum onu
Hı aynen ozaman kusura bakma.bende maaşa dokunmayı düşünmüyorum 1800 felan olur işte onuda kıyafete felan harcıcam okul haşlımı çıkrmış olurum.
quote:
Yoracak gibi ama başka iş bulamadım sezon kapandı zaten kimse 3 ay için eleman almıyor
Arkadaşım lüks bi lokantada işe başladı aylık 1300-400 civarı alıyo kendi söyledi it gibi çalıştırıyolar dedi aldığı para iyi ama bizdn daha çok çalışıyodur.bizim yapıcağımız koli taşımak rafları düzenlemek başka bişey yok.
İyi o zaman çok fazla zorlama olmaz
galiba bir iş buldum kendime göre yenibiriş sitesinden döndüler bakalım hayırlısı. -
quote:
galiba bir iş buldum kendime göre yenibiriş sitesinden döndüler bakalım hayırlısı.
hayırlı olur inş hocam ne üzerine bir iş? maaşı filan vs sosyal olanakları nedir
Benzer içerikler
- beylikdüzü'nün en iyi semti
- mf ne demek
- mastürbasyon yapmamak
- viski soda ile içilir mi
- fiat fiorino sıfır fiyat listesi
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X