valla ben aylık 3-4 bin km yapıyorum yazlık tutunmada bi sorun görmedim ama öyle limitlerde kullanayım derdim yok. otobanda 110-130 arası giderim. ben biraz tesadüfen aldım lastiği , yazlık kışlık değişme muhabbeti bana uymaz çok km yapıyorum bundan sonra 4 mevsimden devam ederim bütün araçlarımda. |
yazın kış lastiğiyle gezeceğinize gidin dört mevsim lastik alın (3. sayfa)

-
-
110-130 ile giden için fazla yeterli bir lastik tabiki. Kışlık özellikleri daha ağır basıyor dediğim gibi. Zaten 130 üstüne çıkıp da performans bekliyorsan lastikten yazlık alman şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Michelline de 4 mevsim hangi lastik tercih edilmeli. Ankara-Erzurum arası bir kaç kez gidiyorum yılda. Birkaç kez de Ankara İzmir arası gidiyorum yılda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 lastik mevsim üzerine bir anı...
2 yıl önce arabamı aldığımda üzerinde 4 mevsim lastik var sanıyordum, kontrol etme ihtiyacı hissetmedim. Bir kış vakti İç Anadolu'da yoğun kar-buz koşullarında ailemle şehirlerarası yolculuk yapmak zorunda kaldım. Bembeyaz yol üzerinde yeri geldiğinde 90-100 gidiyordum nasıl olsa 4 mevsim lastik kışlık kadar olmasa da kaymadan korur diye. Ufak tefek kaydırmalar yaşadım ama şükür kazasız geçti yolculuk. O yaz lastiklerime baktığımda tesadüfen yazlık lastik olduğunu öğrendiğim an buz gibi oldum, ayaklarım titremeye başladı, yere düşecektim az daha. Büyük risk almışım meğer. Ondan sonra 1 takım yazlık 1 takım kışlık lastik alıp öyle kullanmaya devam ettim.
Güvenlik riske atılacak en son şey. Arabanın yerle temasını sağlayan sadece 4 lastik, öyleyse hem mevsime uygun hem en iyisi olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böcekli sümük -- 6 Mart 2025; 11:20:34 > -
Burada uzun uzun anlatmaya gerek yok. Tecrübemize güvenen varsa açık örnek.
Özellikle kara kış şartlarının sadece 3 gün sürdüğü İstanbul gibi şehirlerde maksimum verimi 4 MEVSİM lastiklerden alırsınız.
Hem tak/çıkar, depolama derdiniz olmaz, hem de konfor ve güvenliği yaz/kış aynı düzeyde hissedersiniz.
İmkanı olana Bridgestone Turanza All Season öneriyorum.
Desen şekli ve malzemesiyle yaz kış sessiz ve ıslak zeminlerde yeterli performansı verir.
Pazarlama Stratejisi mağduru olduğunu anlamak istemeyen zenginler binek araçlarına her mevsim için başka lastik takmaya devam edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur83 -- 10 Mart 2025; 12:33:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X