Şimdi Ara

YAZIN ÇALIŞMADIM PİŞMANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET PİŞMANIM. HEDEFİM 10K'YDI BİTTİ ARTIK HERŞEY. RAMAZAN GELDİ. AİLEMİ KIRMAMAK İÇİN TATİLE GİTTİM ÇÜNKÜ KISITLI İMKANLARIMIZLA İLK KEZ GİDECEKTİK BÖYLE BİRŞEYE O DA BU YILA NASİP OLDU. EVE GELDİM BABAMIN DÜKKANINA GİTME ZORUNLULUĞUM OLDU KARŞI ÇIKAMADIM. BU KADAR KISITLI ZAMAN ARASINDAN MATEMATİKTEN 5 KONU FELAN BİTİREBİLDİM. OKUL BAŞLAYACAK VE HERKES NETLERİYLE BENİ EZECEK. AİLEM İÇİN YAŞIYORUM YUKARIDA ALLAH VAR. AMA BU YAZ İSMİNİ KOYAMADIĞIM BİRŞEY OLDU VE HİÇBİRŞEY YAPAMADIM İŞTE. MEZUNA KALAMAM. DENEMELERDE MATEMATİKTEN 25 NET FELAN GELİYOR AMA GEÇİCİ BİLİYORUM. GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM. MİLLET HARIL HARIL ÇALIŞARAK YAZI EN VERİMLİ ŞEKİLDE GEÇİRİRKEN BEN ŞUAN AĞLAYARAK SİZE BU SATIRLARI YAZIYORUM. OF OF

• Bence hic gec degil ve 25 net baslangic icin agyet iyi dusunsene 10 net daha cikartamaz misin 2 3 ayda bence cok rahat yapilabilir 2 3 ay ayirirsan ygsye bence yeticektir sonra full lys bence hic bir sey icin gec degil, millet calisiyor soyle boyle ; unutmaki ygs ocin zeka gerekiyor varsa kisa surede gecersin o rakiplerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey hop hiçbir şey bitmiş değil daha yeni başlıyor adamım yapma böyle tatilinide yapmışsın ailenle vakitte geçirmişsin sene içinde eğer gitmeseydin çok arardın bu zamanları senin seneye bomba gibi başlaman gerekirken şu hale bak yazın harıl harıl çalışanlara bakma sen kendini üzmüş olursun ona bakarsak bu sene içindede deli gibi çalışanlar vardı tırt çıktılar bizim okulda kız 230 la başladı ilk denemeye boun psikolojiye girdi Yetişmez diye bir kural yok kral gibide yetişir sen sıkma canını

• Koskoca 6 ay var önünde yapamayacam değilde yapacak potansiyeli görmüyorum kendimde de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayısal mısın
  • Dostum öncelikle hiçbir şey bitmiş değil, önce sakinleş ve kendine gel. Bu şekilde davranmak sana sadece zarar verir. Şu zaman için çok iyi bir matematik netin var, bunun farkında olarak eksiklerini kapatabilirsin. Umutsuzluk bu süreçte senin en büyük düşmanın hep umutlu ol hep olumlu düşün. YGS sınavımda kendimi kötü hissedip umutsuzluğa kapılmıştım ve kötü bir sonuç gelmişti. Lys'de bu hataya düşmedim kendime güvendim ve şükürler olsun istediğim yerdeyim. Sonuç olarak önünde daha çok zamanın var güzel bir program yap ve başla. Başarılar dostum :)

• 25 netle başlayıp üzülmene gerek yok gecen sene 10 netle başladım ygs de 36 netim vardı çok çalışmana gerek yok ygs yi işin özünü kavrasan yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • odtuisletme O kullanıcısına yanıt
    Demin senin konuna bir şeyler yazdım oku onları faydalı olur mutlaka.

Yazmadan duramadım bunuda ilk denemede 230 yapan biri malesef ilk bine ancak sınav anında mucize olursa girebilir.Nedenine gelince en başta 5-10 mat yapan birinin üst düzey matematik yapması zor.Olgunlaşması gerçekten zaman alan dersler matematik-geometri-fizik gibi dersler.

Edit:Arkadaşa gelince ilk 100 falan istemiyorsun sonuçta bence 25net yapıyorsun şu an güzel çalışmayla 10bine girilebilir o matematiği 35net üstüne çıkarabilirsin sıkı çalışırsan.Geometriyi aksatmamanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intexo -- 17 Ağustos 2016; 20:51:30 >
  • intexo kullanıcısına yanıt
    Çok çalıştı yakından tanıyorum sonuçlarına kendim şahidim 15 tatilde kimyayı falan bitirdi ygs 12k idi zaten lysdede baya iyiye çekti

• odtuisletme O kullanıcısına yanıt
    Tabi kapasiteylede alakalı ama çok istisnadır hatta bu tarz örnekler yok denecek kadar azdır iyi çalışmış bu arada
  • ilk 10k değil ama ilk 50k için geç değil ygsde tanıdıklarım var ygsde 50k yapan yazın sıfır çalışmayla
  • inAugust kullanıcısına yanıt
    Ne geç ne erken tam zamani 😊

• Hocam önünde daha 1 ayın var... 1 ayda ygs matı bitirip ; feni de yarılarsın çok ciddiyim :) Sakın bırakma yani daha yeni başlıyoruz...Seni kimsenin neti ilgilendirmez sonuç olarak sınav mart ayında ;) Mart ayına hangi netle geldiğin önemli , ocakta kaç yaptığının önemi yok :) Yarından tezi yok başla hocam kolay gelsin umarım her şey gönlünce olur

• Tabi bunları yapman için günlük 7 8 saatini vermen lazım...Deyim yerindeyse HAYVAN GİBİ ÇALIŞMAN gerekiyor :))

• Bıkmamak için bilerek yazın çalışmayıp okulla birlikte başlayan bir sürü insan var. Tamam ilk denemelerde geçerler seni ama kimin seni geçtiği kimin kaç net yaptığının bir önemi yok. Önemli olan gerçek sınav ona da yeterince vakit var kimin ne yaptığını boşver ve önüne bak. Kesinlikle geç değil.

• Ya beyler şimdiden kasıma kadar Ygs Biter mi bütünüyle Kasımın 15 ine

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunkaremezun

sayısal mısın

avatarın jenna coleman'mı bir doctor who hayranı olarak gözüme çarptı
  • matrak002 kullanıcısına yanıt
    Ygs asla tam anlamıyla bitmez

• derdim var diyorsun dert insani yaradana goturen burak'tir sen bunu bilmiyorsun sanmaki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlarda var bugunden itibaren duzenli bir calismayla goturursen basari seni bulacaktir elbet kardesim

• Gecmis artik bosver belkide ygs lys senin icin degildir boyle dusin birde gg wp

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.